SportNews.hr

prava sportska priča

Potres u Trnju! Niti Bezer nije po volji igračima, nisu danas došli na trening. Bezer: Mojih 20 g. senirskog trenerskog staža ne dozvaljava o svemu reći ništa, sve u svoje vrijeme

Trnje pod vodstvom trenera Bezera na samom vrhu je 3.HNL središte, na drugom mjestu s bodom zaostatka za vodećim Jarunom. Imalo je Trnje priliku zasjesti na tron u nedjeljnoj matineji u srazu s Maksimirom, ali Ratko Ninković je sa svojom trupom na ručak otišao s punim bodovnim plijenom. Minimalan poraz od zelenih u kojem Trnje nije uspjelo pored svih pokušaja do boda uzrokovalo je tektonske poremećaje, a krenule su i glasine da je Bezer prije kraja utakmice napustio klupu. On nam je rekao da je prema svlačionici krenuo nakon isteka devedesete minute. Htjeli smo doznati što se dešavalo od predstavnik kluba Marka Nujića koji obično sjedi na klupi, nije nam uspjelo jer ovaj puta je izostao s utakmice jer je obolio od koronavirusa, doma je u samoizolaciji.

Nastavak drame se odvio danas, kada se na treningu nisu pojavili igrači, odlučili su se na bojkot trenera jer su navodno uvrijeđeni njegovim odlaskom s klupe prije zadnjeg sučevog zvižduka. Prema našem izvoru Bezer je ovakvim činom ostao šokiran.

- Nakon dvadeset godina seniorskog trenerskog staža na ovo neću reći ništa. Čekam potez uprave, bio je kratak Denis Bezer.

Jakov Sivrić, direktor Trnja nije bio previše razgovorljiv, samo je rekao da pričekamo do četvrtka kada će imati sastanak u klubu i da će nam prenijeti tada stav kluba.

Poznato je da je Bezerov prethodnik Milivoj Bračun također odstupio s klupe trećeligaša iz Trnja nakon tada "tihog bojkota" igrača, iz dobro informiranog izvora doznajemo da su isti predvodnici i ovoga javno demonstriranog bojkota trenera Bezera. Po jednima razlog svemu je kašnjenje plaća pojedincima, za što sigurno krivica nije na treneru ili se možda iza svega valja nešto veće. Šteta zbog nogometa jer Trnje je najavilo borbu za sam vrh i istaknulo kandidaturu za ulazak u 2. ligu.

Prema nepisanim pravilima u ovakvim situacijama po svemu sudeći Bezer će odstupiti, a njegovom nasljedniku neće biti lako s teretom jačine utjecaja igrača izvan zelenog travnjaka. Uprava kao i predsjednik Profozić nalaze se u vrlo teškoj situaciji i sada moraju čvrsto "pritegnuti uzde" u protivnom sve bi moglo kobno završiti i dugoročno se odraziti na funkcioniranje kluba.