SportNews.hr

prava sportska priča

Zagorec je prvak! Nastavlja se mrtva trka za plasman 3. HNL Središte kao i strijelca lige, vodeći Smrekar s 25 , Burić i J. Colarić 24 gola . Maksimir se pobjedom priključio.

Maksimir i Karlovac jučer su otvorili 31. kolo 3.HNL Središte, Maksimir je pobijedio Karlovac s minimalnih 1:0 i priključio mu se u borbi za rang više,Mraković je bio strijelac. Dugo Selo je pobijedilo Vrbovec s 2:0 golovima Grgića i Slunjskog, čvrsto drži drugo mjesto. Najefikasnija utakmica kola je bila između Trešnjevke i Gaja koju su crno-zeleni pobijedili 5:3. Josipović s tri gola, Kegelj i Martinko strijelci su za Trešnjevku, a za Gaj Tičak je postigao hat-trick kao i Josipović za Trešnjevku. Tri vrijedna boda Ponikvama je donio Blagoev golom u 4. minuti utakmice.

Susjedski derbiMladosti i Segeste završio je miroljubivo 1:1 Kesse je doveo goste u 29.', a poravnao Marelja u 79. minuti utakmice. Lučko je sačuvalo treće mjesto zahvaljujući dvostrukom strijelcu Brekalu i Sambu, počasni gol za Ravnice djelo je Matije Čakaruna.

Lukavec i Vrapče su podijeli bodove 1:1, Sedlaček je doveo domaćine u vodstvo u 21.,a poravnao je u 88. minuti Špišić.

Hoić i Smrekar strijelci su u pobjedi Zagorca nad Bistrom kojom su potvrdili titulu prvaka, dok je počasni gol za Bistru postigao Grozdek. Trnje koje u srijedu ugošćuje prvaka Zagorec na Pešćenici je s 3:1 pobijedilo HAŠK, Marić, Šalić i Alghoul pogađali su mrežu akademičara, dok je Krajačić bio strijelac jedinog gola za domaćine.