SportNews.hr

prava sportska priča

Danijel Pranjić: Nisam dovršio posao u Trnju, odbio sam neke ponude i ostajem, to je moja obaveza prema klubu i igračima. Moj pristup je drukčiji, zasnovan na mome poimanju nogometa i uloge trenera.

Nakon razočarenja neuspjehom u kvalifikacijama u NK Trnju nisu dugo tugovali, počeli su pripremati na sve opcije koje se još vrte u ”eteru” kako bi to rekao naš premijer. Sve je zavisilo od odluke trenera Pranjića, a imajući u vidu njegovu sportsku veličinu, karijeru koju je ostvario uprava mu je dala nekoliko dana da u miru odluči hoće li prihvatiti neku drugu soluciju ili će ostati njihov trener. Pranjić se danas sastao s predsjednikom Jakovom Sivrićem i članovima uprave i priopćio da ostaje trener Trnja i da će odmah pristupiti kreiranju momčadi za sljedeću sezonu.

- Nakon analize polusezone u Trnju smatram da smo napravili dobar posao s osvojenim trećim mjestom, kvalifikacije nismo prošli i o njima neću ništa reći, ali smatram da ja nisam dovršio posao s ovom momčadi i imam obavezu prema klubu i igračima. Ponude koje sam dobio stoga sam odbio, ja sam malo drugačiji, ponašam se sukladno mome poimanju nogometa i uloge trenera, rekao nam je Pranjić

Ostaje li i dosadašnji stožer?

- Moj stožer je uz mene, odmah ćemo prionuti poslu.

Reorganizacija natjecanja, problemi koji iz toga proizlaze u mnogome su poremetile uobičajeni organizacijski ritam klubovima, jer uobičajeno je da se do početka priprema koje će većina započeti u sljedeća dva do tri tjedna i pored toga što nije poznato kada lige startaju potrebno je složiti roster što nije nimalo jednostavno.

- Riješili smo najvažnije pitanje za klub, a to je ostanak Pranjića. Jako smo zadovoljni i imamo puno povjerenje u njega, govori Jakov Sivrić.

Pranjić je postupio onako kako to čine sportski velikani, nije čekao da vidi kako će se završiti cijela priča oko 2.NL za koju još postoje špekulacije da prema nekim informacijama rekonstrukcija nije još konačna jer postoje i predstavke koje je u ingerenciji Ministarstva, već je vjernost klubu produžio svjestan da svaki dan kašnjenja s aktivnostima donosi kasnije hendikep u natjecanju.

Alpas

PROMO

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room