SportNews.hr

prava sportska priča

SportNews i Smodlaka predsjednik Dugopolja najveći su krivci što Filip Bradarić neće zaigrati za Jarun.

Filip Bradarić ne ide u Jarun objavile su Sportske Novosti. "Do kraja jeseni ne idem nigdje", a klub kojem bi se mogao priključiti treninzima je Dugopolje.

Da SportNews nije objavio vijest i razgovor s Bradarićem iz jedne dalmatinske konobe vjerojatno bi sada Filip Bradarić sa suprugom birao stan u Zagrebu u kojem će obitavati s obitelji.
Prema našim saznanjima nakon objave vijesti o mogućnosti da Bradarić zaigra dva mjeseca u Jarunu što nam je u razgovoru potvrdio telekomunikacijske veze su se užarile, mobiteli su se nemilice oglašavali našim sugovornicama, Bradariću i Darku Janječiću Žici. Među onima koji su zvali bio je i predsjednik Dugopolja Mario Smodlaka, po saznanju o mjestu gdje se Bradarić druži s čelnicima Jaruna pojavio se glavom i bradom za manje od sat vremena.

Smodlaka je tom prilikom Bradariću rekao da on mora igrati za Dugopolje, a ne za Jarun pola u šali, a u biti njegova namjera po svemu sudeći je bila odgovoriti ga od Jaruna. Da li je tijekom nedjelje, i današnjeg dana bilo još odgovaranja-nagovaranja nije nam poznato, ali po tome da će Filip Bradarić do pronalaska novog kluba trenirati s Dugopoljem vjerojatno jest, a možda se još jedanput Bradarić predomisli i zaigra za Dugopolje.
Jučer mi netko na utakmici Gorica-Rijeka kada smo razgovarali na ovu temu reče: Bradarić će izgleda Obilinovićevim putem, previše se druže. Nadamo se da ne bude tako.