SportNews.hr

prava sportska priča

Trnje je napustilo devet ponajboljih, došlo je osam prinova. Među njima nema igrača Kožićevog kalibra

Devetorica ponajboljih igrača napustila su Trnje. To su: Kožić, Malekinušić, Abramović, Marić, Knez, Radić, Hasan, Franić i Šostik. Prinova je zasad osam: Dianežević i Kos (HAŠK), Bernadić (Novigrad) Perišić i Klepac (Dugo Selo) Kurbalić (Ponikve), Josipović (Krk) i Nikšić (Sesvete).
Premda je odlazak stopera Antonia Marića vjerojatno najteži udarac jer je razbijena najčvršća karika Vukadin-Marić, ipak će navijači zasigurno najviše žaliti za Lukom Kožićem, 21-godišnjim veznim igračem koji se u završnici prošle sezone uzdigao možda i u najboljeg igrača treće lige.
Pripreme su počele u 18 sati, a vrijeme do početka proveli smo i s trenerom Milivojem Bračunom, razgovarajući i o Kožiću. Začudo, Bračun nije bio posebno žalostan. Možda čak ponosan. Po dolasku iz Segeste Kožić se, pod Bračunovim ravnanjem, razvio u primamljivog igrača.
-Ne bi bilo u redu da smo ga zadržavali. Dečko je talentiran i neka se dokaže i u Sesvetama u drugoj ligi. Ja mu želim puno sreće.
Među osmoricom koji su pristupili nema igrača Kožićevog kalibra i zasad se najvećim problemom čini upravo središnji vezni.
-Spremam iznenađenje, najavio je tehniko Marko Nujić.
Prvu utakmicu 24. srpnja Trnje igra sa Zagorcem u gostima.
Alpas