SportNews.hr

prava sportska priča

Darojković iz Kustošije prešao u Jarun najvažnija je vijest s prijepodnevni pripremnih utakmica, Jarun-Trešnjevka 3:2, Sesvete:Kurilovec 0:3, Hrvatski dragovoljac-Dinamo II 1:0

Drugoligaši ovog vikenda igraju posljednje pripremne utakmice, sljedećeg vikenda počinje prvenstvo. Danas su u prijepodnevnom programu igrali Hrvatski dragovoljac i Dinamo II, te Sesvete i Kurilovec. Dragovoljac je pobijedio 1:0, a Sesvete su izgubile od trećeligaša Kurilovca s 3:0. Oba rezultata su svojevrsna iznenađenja zbog dosadašnjih događanja pripremama. U momčadi trenera Jovičevića pojavilo se pet igrača koji su do sada trenirali s prvom momčadi, neki su se noćas kasno vratili s gostovanja prve ekipe u Osijeku, što je HD znao iskoristi po pravoj ljetnoj žezi. Sesvete koje su tijekom priprema ostavile dojam najozbiljnijeg kandidata za visok plasman u posljednjoj test utakmici poražene su od Kurilovca s visokih 3:0.

Na terenima u odvodnom kanalu u Blatu Jarun je pobijedio odličnu Trešnjevku koja je imalo u prvom dijelu imala prednost od 2:1 s 3:2. Imao je Jarun i kazneni udarac koji nije realizirao.

Utakmicu je pratio Darojković koji se razišao s Kustošijom te će biti značajno pojačanje za Jarun u nastupajućoj sezoni.