SportNews.hr

prava sportska priča

U Trnju bez golova i to nije za pohvalu. Trebali smo masakrirati domaće, slikovito se izrazio gostujući kapetan Smrekar. Bračun mu odgovara: Da smo u prvom poluvremenu zabili teško biste vi i do boda

TRNJE - ZAGOREC 0:0

ZAGREB - Igralište u Trnju. Gledalaca: 300. Glavni sudac: Marić (Sisak) 7. Pomoćni suci: Mihalj (Velika Gorica) i Benković (Zaprešić). Četvrti sudac: Antunović (Velika Gorica) Delegat: Grgić (Duga Resa).

TRNJE: Gudelj 7,5, Jerbić 5,5, Bernobić 6, Agatić 6, Kurbalić 6, Čačić 6, Pleić 6 (od 78. Roglić -), Rilov 6, Dadić 6 (od 57. Vikario 6), Josipović 6, Martinović 6. Trener Bračun 6.

ZAGOREC: Babić 6,5, Landripet 6, Tarle 6, Suntešić 7, Puklin 6, Poljak 6,5, Kunštek 6, Hoić 6 (od 80. Hranjec -), Kluk 6,5, Mlinarić 6 (od 77. Turniški -), Smrekar 6,5. Trener Bezer 6,5.

Ocjena utakmice: 6,5.
Igrač dvoboja: Gudelj (Trnje).

Nova treće liga zagrebačkog središta nije na početku pružila nešto čime bismo mogli biti posebno zadovoljni. Naravno, svaka ocjena je prerana i dvije utakmice koje je gore potpisani novinar gledao nisu dovoljno mjerilo. Zasad se zna kako je Lučko istaklo svoju kandidaturu za prvo mjesto i to ima svoju logiku unatoč remiju s Gajom Mače. Gaj će možda biti iznenađenje prvenstva. Lučko će se dići, već i zbog stadiona kakvog gotovo nitko nema. O Vinogradaru se u Lučkom pričalo kako opet ne bi gore, bez obzira na plasman. Lučko se boji kvalifikacija jer bi, ako bude prvak, moglo dobiti 14. momčad Druge HNL, a to mogu biti i Kustošija, Dubrava TK i Hrvatski dragovoljac.
U Trnju pred 300 gledalaca, gosti su bili bliži pobjedi, no u tome i jest njihov problem.
-U drugom poluvremenu smo masakrirali Trnje, izjavio je poslije Prijića najbolji strijelac treće lige Matija Smrekar.
Nisu baš masakrirali, no pobijediti su trebali, ali im nešto nedostaje. Mirnoća u završnici, ili nešto drugo? Da je toga borili bi se za prvo mjesto - konačno sada opet imaju i trenera Bezera, zdravog i lucidnog - osim golova za Drugu HNL treba im i infrastruktura.
Svaka utakmica koja završi bez golova nije pravi užitak, iako ova nije bila loša. U Trnju se naviklo na Kožića, Malekinušića, Martinovića, Marića i Vukadina, a kako je samo Martinović tu, zasad se Trnje čini pusto. S obzirom da je Milivoj Bračun "lukavi mačak" on će vjerojatno nešto stvoriti, no danas nije zamijećen nitko tko bi sutra mogao biti recimo drugi Kožić.
-Da smo u prvom poluvremenu poveli ne bi nas Zagorec masakriao i možda ne bi uzeo ni bod, odgovara trener Bračun gostujućem kapetanuSmrekaru.

Alpas