SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

Trnje je povelo sa 1:0 u prvoj minuti, do kraja poluvremena bilo je 3:1 za Maksimir i na kraju 4:3 pobjeda Trnja. Veliki užitak za ljubitelje preokreta i drame. Josipović najbolji. Abramović: To nam se više ne smije dogoditi

TRNJE - MAKSIMIR 4:3 (1:3)
 
ZAGREB - Igralište u Trnju. Gledalaca: 200. Glavni sudac: Antunović (Velika Gorica) 7.  Pomoćni suci: Mužar (Velika Gorica) i Geller (Zaprešić).Četvrti sudac: Stanić (Dugo Selo).  Delegat: Jureković (Zagreb).
 
Strijelci: 1:0 - Martinović (1), 1:1 - Krizmanić (18), 1:2 - Rošić (20), 1:3 - Abramović (29), 2:3 - Vikario (49), 3:3 - Josipović (52), 4:3 - Josipović (71).
 
TRNJE: Gudelj 6, Jerbić 6, Bernobić 6, Agatić 6, Kurbalić 6,5, Čačić 6,5, Dadić 6,5, Vikario 7.5 (od 72. Rilov -), Josipović 8, Dianežević 6,5 (od 46 Roglić), Martinović 7 (od 87. Skansi -). Trener Bračun 7.
 
MAKSIMIR: Javor 5, Jozanović 5,5 (od 73. Horvat 6), Rošić 6,5, Kondres 6, Krizmanić 6,5, Biškup 6 (od 51. Jurešić 5,5), Krznar 5,5, Tomšić 6, Bešlić 6, Prenkpalaj 6 (od 72. Vlak -), Abramović 7. Trener Ninković 6.
 
Ocjena utakmice: 7.
Igrač dvoboja: Josipović (Trnje).
 
Ako nekoga ne zanima isključivo kvaliteta nego golovi i uzbuđenja, te nagli, dramatični preokreti rezultata, onda je ovo bilo to! Posjetitelji su u velikoj većini utakmicu napustili vrlo zadovoljni, posebice navijači Trnja, no što se omjera tiče gosti su bili jako razočarani. Poslije prvog poluvremena vodili su sa 3:1 i onda se dogodilo nešto što nitko nije mogao objasniti: za pola sata Maksimir je primio tri gola i to ne tako da bi izgledao sasvim poražen nego je tu bilo i dosta udjela lošeg vratara, vlastitih pogrešaka, kao i pogođena Trnjanska prečka koja je mogla biti i gol za izjednačenje. Slično se događalo u prvom poluvremenu na strani Trnja, premda je ono povelo već u prvoj minuti, ali je potom u deset minuta primilo tri gola i činilo se kako se sprema potop.
-Dio momčadi još ne vjeruje potpuno u sebe i zbog toga se događaju posrtaji i preokreti. S novim utakmicama će se to popraviti, misli trener Trnja Milivoj Bračun. Ipak, dečki su pokazali mnoga pozitivna svojstva i zbog toga smo uspjeli.
Najbolji igrač Maksimira Ivan Abramović bio je jako razočaran:
-Glava me boli od svega. Većinu utakmice bili smo bolji. Dobili smo neugodnu pouku koja se više ne smije ponoviti.
Karlo Josipović je zabio dva gola. To je igrač koji je nedavno došao iz Krka. 
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku