SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

U Maču lijep ugođaj, 500 posjetitelja, dan poslije berbe i sve je bilo sjajno osim poraza. Izvrsnost Prijića kvari užitak natjecanja u trećoj ligi! Kad su se domaći napromašivali, Prijić je uzeo sadržaj u svoje ruke

Foto: Djuka / Igor Prijić kapetan Vinogradara prima čestitke za drugi gol na utakmici u MačuFoto: Djuka / Igor Prijić kapetan Vinogradara prima čestitke za drugi gol na utakmici u Maču

GAJ MAČE - VINOGRADAR 1:2 (0:0)

MAČE - Igralište Gaja. Gledalaca: 500. Glavni sudac: Komesar (Zagreb) 6. Pomoćni suci: Bilić (Zagreb) i Kupres (Samobor) Četvrti sudac: Jokić (Zagreb). Delegat: Martinić (Zabok).

Strijelci: 0:1 - Prijić (52) , 0:2 - Prijić (53), 1:2 - Postonjski (57).

GAJ: Horvat 5,5, Krpanec 6, Ščuric 6, Sambol 6, Haramustek 6,5, Brlečić 6 (od 56. Vujica 6), Bobinac 6, Čavala 6 (od 83. Strabić -), Postonjskin 7 (od 84. Strabić -), Benčić 6, Iskrić 6. Trener Čehulić 6.


VINOGRADAR: Bašić 7, Pecolaj 6, Čagalj 6,5, Ivkovčić 7,5, Mačešić 6 (od 46. Mislimi 6), Meter 6, Čakarić 6, Rašić 6,5, Rajnović 6 (od 83. Štulec -), Koletić 6 (od 63. Povrženić 6), Prijić 8. Trener Lucijanić 7.


Ocjena utakmice: 7.
Igrač dvoboja: Prijić (Vinogradar).

Igor Prijić je toliko kvalitetan strijelac za treću ligu da jednostavno kvari užitak natjecanja! Gotovo je nevjerojatno da najbolji strijelac svih hrvatskih liga, otkad se pamti, nema mjesta u nekom klubu više lige. Odnosno, vjerojatno ima, ali nema Prijićeva interesa za takvo rješenje. Čak i jučerašnju izvanredno dramatičnu utakmicu Ponikve - Vrapče, Prijić bi "pokvario", bez obzira igrao za jedan ili drugi klub. Zabio bi svoja dva gola i puno prije kraja riješio sve dileme. Tako je bilo i u Maču. Gaj je u prvom poluvremenu agresivno napao i stvarao šanse. Davor Iskrić je mogao osigurati sigurnu prednost, ali nešto nespretnost, nešto prečka i nešto sigurni Bašić, bili su razlog što golova nije bilo. Gaj ima očigledni nedostatak iskustva igre s ovakvim protivnikom kao što je Vinogradar. Istina je Vinogradar nije ona momčad od 4. listopada 2017. koja je na 11-erce ispala u Kupu od tada prvoligaša Rudeša, kada su igrali i Šćrbec, Bjelanović, Bagarić i Medić, no to je sastav koji ima tri osnovne poluge: vratara Bašića, stopera Ivkovčića i genijalnog napadač Prijića .To je u Maču bilo dovoljno. Svaki prosječan poznavatelj nogometa mogao je pretpostaviti kako će poslije velikih promašaja domaćina u prvom dijelu, u nastavku do punog izražaja doći upravo Prijić. Tako se dogodilo. Prijić je za tri minuta postigao dva pogotka i promašio još jednu dobru prigodu. Gaj je nastavio sa silovitim jurišima, postigao je jedan gol i to je bilo sve. Sigurno je zbog kartona puno nedostajao odličan strijelac Cvrtila.
Utakmici je bio nazočan trener Maksimira Ninković koji očito sa svojim predsjednikom Maslaćem gleda prema prvom mjestu. No, do njihova gostovanja kod Vinogradara 10. studenog ima još gotovo dva mjeseca.
U Maču je bio lijep ugođaj, 500 gledatelja, dan poslije berbe i sve je bilo izvrsno osim poraza.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku