SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

Trnju samo bod protiv Vrapča i jesensko pretposljednje mjesto. Kriza trese zagrebačke klubove. Polovica je u krajnje opasnoj situaciji na ljestvici. Dragović zabio vodeći gol i prevezen je u bolnicu. Bračun: Igrači su otišli trbuhom za kruhom

Foto: Djuka / Gol Vrpča za 2:2Foto: Djuka / Gol Vrpča za 2:2

TRNJE - VRAPČE 2:2 (1:1)

ZAGREB - Igralište u Trnju. Gledalaca: 130. Glavni sudac: Petrunić (Zagradci) 6,5. Pomoćni suci: Novosel (Kamanje) i Delač (Karlovac). Četvrti sudac: Fišić (Zagreb). Delegatkinja: Lada Rojc (Velika Gorica).

Strijelci: 1:0 - Dragović (7), 1:1 - Belak (44), 2:1 - Martinović (51), 2:2 - Brujić (56).

TRNJE: Gudelj 5,5, Nikšić 6, Bernobić 6, Miloš 6, Kurbalić 6, Marušić 6,5, Tabaković 6, Rilov 6,5, Josipović 6, Martinović 6,5, Dragović 7 (od 9. Akinpelu 5,5, od 71. Pleić 6). Trener Bračun 6.

VRAPČE: Razum 6, Banožić 6, Završki 6, Vrbat 6, Mioković 6,5, Salopek 6, Belak 7, Božić 6 (od 82. Lerotić -), Fajdiga 6 (od 70. Radanović 6), Brujić 7, Brkić 6. Trener Radišić -.

Ocjena utakmice: 6,5.
Igrač dvoboja: Belak (Vrapče).
Izravni crveni karton trener Vrapča Radišić u 7. minuti. Zbog drugog žutog isključen Tabaković (Trnje) u 84. minuti.

-Nema dobrih igrača, ustanovio je Denis Bezer. trener Zagorca, koji je došao na utakmicu kao gledatelj. Jedini je Maksimir od klubova ZNS-a očuvao dobru momčad i zato je visoko plasiran. Trnje i Vrapče moraju se za proljeće pojačati, ako ne žele ispasti.
Trener Trnja Bračun se priključio takvoj ocjeni:
-Igrača nema, otišli su u Austriju trbuhom za kruhom!
To je otprilike i sažetak jesenske polusezone u Trećoj HNL središte u kojoj polovicu lige čini osam klubova ZNS-a. Od tih osam četiri su među najslabijima. HAŠK je posljednji 16., Trnje pretposljednje 15. Samo dva boda dijele 11. Špansko i posljednji HAŠK. Vrapče je 12. sa 16 bodova. Dovoljno je razloga da i Zagrebački nogometni savez, krovna organizacija zagrebačkih klubova, iako nema veliku moć, stavi to na dnevni red. Podnevna utakmica između Trnja i Vrapča nije bila bez borbenosti i uzbuđenja, nije bila nezanimljiva, no temeljna znanja igrača kao da ne odgovaraju toj razini. Preustroj trećih liga u pet skupina kao da je zagrebačke klubove učinio manje zaintersiranim za jake i skuplje momčadi.
-Neodlučeno nije dovoljno ni nama ni Trnju, zaključio je Rober Miloš koji je preuzeo vođenje momčadi Vrapča kad je u 7. minuti isključen glavni trener Radišić. Mi smo bili previše nervozni zbog slabog suđenja i sputani lošim terenom. Bod po bod znači ispasti. Bolje je pobijediti pa izgubiti.
Radišić tvrdi kako ne zna zašto je isključen:
-Nisam progovorio ni riječ.
Trnje je u 7. minuti ostalo bez trenutačno najboljeg igrača Dragovića. On je zabio vodeći gol i završio u bolnici!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku