SportNews.hr

prava sportska priča

Senzacionalne promjene u Zagorcu: Bezer više nije trener, novi trener je Bartolić iz Tondacha. Poljaka pripremaju za novog sportskog direktora. Bezer nije želio odgovoriti zašto je Smrekar zabio samo pet golova

Činjenica da je Gaj iz Mača, makar za gol razliku, bolje plasiran od Zagorca u jesenskoj polusezoni 3. HNL središte nije ostavilo na miru nogometnu Krapinsko--zagorsku županiju. Naravno nije samo to razlog. Uglavnom, posljedica dosta velikih promjena u Krapini je sljedeća: sporazumno je raskinuta suradnja s dosadašnjim trenerom Denisom Bezerom; novi trener je Dragutin Bartolić, dosadašnji trenener četveroligaša Tondacha iz Bedekovčine; sportski direktor, ali ne odmah, trebao bi postati, poznati nogometaš Zagorca i drugih klubova, Stjepan Poljak.
Informativnu igru započeo je Bezer. On je prvi javio kako više nije trener Zagorca, no rekao je kako neće ni riječ više od toga i predložio je da nazovemo predsjednika Miljenka Merkaša. Nazvali smo Merkaša, ali ni on nije bio spreman za neki dublji dijalog. Preporučio je sportskog direktora Darka Sekušaka. Ipak, dok smo završavali razgovor, uspjeli smo od Merkaša doznati, kako će novi trener biti Dragutin Bartolić. I sasvim na kraju kako će budući sportski direktor, kad prestane s karijerom biti Stjepan Poljak, a sadašnji Darko Sekušak okrenut će s više novčanim pitanjima. Tako smo došli i do samog Sekušaka koji je upravo bio u vožnji pa je komunikacija išla malo teže.
-Danas sam bio na kavi sa Bezerom i sporazumno smo se rastali. Želimo veći oslonac na zagorski bazen kako u igračkom tako i stručnom smislu. Zbog toga je i angažiran Bartolić. Bezer je imao određenih problema zbog svakodnevnih putovanja iz Zagreba u Krapinu, naglasio je Sekušak.
Na kraju smo opet kontaktirali Bezera. Taj put je bio nešto govorljiviji:
-Problem su mi bila ta putovanja, ali sam spreman nastaviti treniranje nekog kluba s kojim se budem dogovorio, poručio je Bezer. O tome zašto je Smrekar zabio samo pet golova nije želio pričati.

Alpas