SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

Tadić, Herceg, Fuček i Gadže napuštaju Jarun. Brčić mora na novu operaciju. Gorše zasad jedina prinova. Žica Janjačić će biti novi član Uprave, najavljuje predsjednik Jolić. Pripreme u Međugorju

-Dosta igrača je došlo relativno kasno i to je jedan od razloga što nismo među prvih pet. objašnjava tek sedmu poziciju predsjednik NK Jaruna  Grgur Jolić. Osim toga bolje smo igrali u gostima nego na domaćem terenu. Čini se kako nas kod kuće muči neki psihološki momenat, kaže predsjednik.
Po nekim analitičarima Jarun je ipak plasiran slabije od vrijednosti svojih igrača. Kao da nije bilo tečnosti u igri. Darojković i Hodak pružili su manje nego u trećeligašima prije Jaruna. Trener Biškup ponekad se žalio da mu nedostaje srednji napadač, strijelac, iako je Tadić malo igrao. Nije bilo ni Brčića.
-Trener ostaje, no Brčića neće i dalja biti. Mora na novu operaciju, priopćava Jolić.
Daljnji izostanak Brčića bit će svakako hendikep, ali su najavljeni još neki odlasci.
-Odlaze Tadić, Herceg, Fuček i Gadže. Doduše Gadže ide na probu u Goricu i ako ne prođe vratit će se, ističe predsjednik Jolić.
Vjerojajatno će netko i pristupiti?
-Zasad se čini siguran dolazak Luke Gorše, prije napadača, ZET-a, u posljednje vrijeme nekih austrijskih klubova. No, neće on biti jedini. Svakako nam treba jedan prednji vezni. Konjević ostaje.
Što će biti s Darkom Janječićem Žicom koji sada djeluje neslužbeno?
-Žica će biti novi član Uprave, najavljuje Jolić.
Jarun počenje pripreme 15. siječnja,  u drugoj polovici veljače će u Međugorje.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku