SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

Vinogradar se pojačao i juri prema četvrtom uzastopnom naslovu. Trener Dražen Biškup dobio i Povoljnjaka. Biškupov brat Damir u Jarunu ostao bez sedmorice, no ponajbolji Darojković i Hodak su ostali. Došao je M. Bubnjić

Treneri braća Biškupi, Dražen i Damir obavili su prve prozivke s momčadima Vinogradara i Jaruna u Središnjoj skupini treće HNL lige. Vinogradar je premoćno i uobičajeno vodeći sa sedam bodova prednosti ispred najbližih, te 14 ispred sedmog "bratskog" Jaruna. Dražen Biškup je najozbiljniji kandidat za četvrti uzastopni naslov prvaka Vinogradara. Njegov brat Damir nije u jesenskom dijelu s Jarunom postigao očekivani plasman, no u proljetni nastavak ulazi s puno optimizma. Vinogradaru je otišao 37-godišnji stoper Igor Čagalj. Došao je 20-godišnji,vezni, Luka Povoljnjak iz Kurilovca zapravo Goričin, što je prilično iznenađenje. Vratio se iz Njemačke 27-godišnji stoper Josip Bagarić. Vinogradar će prvu trening utakmicu odigrati na turniru u Dubravi 21. siječnja protiv Dragovoljca.
Jarun je napustilo sedam igrača (Tadić,Herceg, Fuček, Gadže, Šimičić i braća Martinko), Brčić je izgubljen za proljeće zbog operacije, ali još je to vrlo jaka momčad. Došli su Marko Bubnjić iz Lučkog, Gorše iz inozemstva i Radoš iz Španskog. Trener Damir Biškup se nada kako će igrači najvećeg potencijala, Darojković i Hodak u proljeće proigrati u pravom smislu.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku