SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

Proba za drugoligaške kvalifikacije: Mladost Ždralovi pobijedila u Španskom, ali se Stjepan Mamić, na posudbi iz Dinama II, inače Mamićev nećak pokazo potpuno neupotrebljivim. U Lučkom gostuje Opatija.

Špansko - Mladost Ždralovi 1:4 (0:0)

Zagreb - Igralište Španskog. Gledatelja: 60. Suci: Abaz, Tomić i Juriša.
Strijelci: 0:1 - Trupac (62) 11 m, 0:2 - Delić (70), 0:3 - Kamga (71), 1:3 - Sabolović (79), 1:4 - Kamga (87).

ŠPANSKO: Tyler, Lovrić, Ivezić, Lagundžija, Zebić, Čengić, Šoljić, Dragović, Ištuk, Skansi, Pavlic. (Jagatić, Crnogorac, Miloloža, Prljača, Šiprak,Šimić, Sabolović, Koletić, Trešić, Klarić, Gale). Trener Vukelić.

MLADOST ŽDRALOVI: Srbljanović, Kosanović, Bošnjak, Vučak, Mlinarić, Jakšić, Ostrman, Orbanić, Kočiš, Sabljić, Mamić. (Marinković, Delić, Kožarić, Renić, Kudumija, Trupac, Kamara, Kamga, Ribeiro, Buzuk). Trener Papac.

Mladost iz Ždralova i Opatija koje se nadaju licencijama i kvalifikacijama za Drugu HNL počele su ili će početi s pripremnim utakmicama. Mladost je pobijedila u Španskom s 4:1, dok će Opatija u srijedu 3. lipnja u 18 sati igrati u Lučkom. U subotu u 10,30 u Jarunu će snage odmjeriti Mladost i Opatija. Špansko koje ne ide u kvalifikacije, ali trenira već tri tjedna igrat će u subotu protiv Trešnjevke u Grabi. Novi trener Trešnjevke koji je naslijedio Renata Jurčeca je Tomislav Lopac iz Senja.
Prvi put smo gledali Mladost iz Ždralova. Na prsima njezinih dresova je reklama Prime, a na leđima Erste. Što samo po sebi nešto govori. Glavni napadač trebao je biti Stjepan Mamić na posudbi iz Dinama II, nećak braće Mamić gazda Dinama. Stjepan Mamić se pokazao potpuno neupotrebljivim. S njim će Ždralovi vrlo teško u Drugu HNL. Ni Ivan Sabljić se nije isticao. Špansko je završilo na 13. mjestu 3. HNL središte, ali je u prvom poluvremenu dok je igralo u najboljem sastavu potpuno nadigralo goste. Imalo je puno šansi. Mladost je izbacivala loptu i s gol linije. U drugom poluvremenu zaigrale su potpuno nove 11-orice. Sastav Španskog bio je puno slabiji i Mladost je visoko pobijedila, no Ždralovi takvi kakvi su danas bili nisu za Drugu HNL. Možda je to tek početak i možda je to prvi (pogrešan) dojam, te će u nastavku biti bolje. Od onoga što gledamo Mladost nema igrača poput Abramovića i Filipovića u Petrinji ili Baltazara Bogolina u Opatiji.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku