SportNews.hr

prava sportska priča

Nova senzacija u Jarunu: Žica Janječić podnio ostavku! Je li riječ o privremenoj svađi ili potezu s nesagledivim posljedicama? Predsjednik Jolić: Ne treba to uzeti zdravo za gotovo. Žica je sjajan u pronalaženju igrača, ja financiram

Što se to događa u NK Jarunu, poslije senzacionalnih transfera, među kojima je i dolazak najboljeg strijelca svih liga Igora Prijića? Jutros smo od glavnog operativca i visoko rangiranog člana Uprave Janječića Žice dobili sljedeću poruku:
-Od danas više nisam u Upravi Jaruna zbog poslovnih i obiteljskih obveza. Dosta sam se u zadnje vrijeme trudio napraviti respektabilnu momčad i žao mi je što neću biti dio te lijepe priče, ali obveze su obveze. Bila mi je čast!
S obzirom da je poruka stigla relativno rano ujutro nismo bili sasvim sigurni u smisao, pa smo nazvali Žicu. Njegovo  objašnjenje je bilo kategorično:
-Ne želim govoriti ništa pobliže, ali napuštam Jarun. Idem na more.
Učinilo se kako je riječ o nekom nesporazumu s predsjednikom Grgom Jolićem, no izgledalo je previše ozbiljno da bi se moglo zanemariti. Uskoro smo razgovarali s Jolićem:
-Ne bih to uzeo zdravo za gotovo. Sinoć smo iznijeli različita mišljenja oko omladinskog pogona i Žica se naljutio. Ne bi imalo smisla, poslije svih ovih poteza u jačanju momčadi, razilaziti se i sve poništavati. Gospodin Janječić je izvrstan u pronalaženju igrača i formiranju momčadi, ja sve financiram. Mislim da ćemo suradnju nastaviti.
Ostaje nejasno je li to samo privremena svađa i emotivna reakcija popularnog Žice ili je kriza dublje prirode koja će donijeti nesagledive posljedice.
Alpas