SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

Liječnik nije došao na utakmicu Trešnjevka - Vrapče, zamjenska liječnica stigla u 17,24. Vrapče nije htjelo igrati već je tražilo da se poštuju propozicije.

Utakmica 4. kola između Trešnjevke i Vrapča nije odigrana jer u predviđeno vrijeme početka utakmice nije bilo liječnika. Liječnika osigurava domaćin po propozicijama natjecanja pa je Trešnjevka kada je vidjela da nije došao dala se u potragu za zamjenom, promptno su je pronašli, a kako je radni dan u to vrijeme je prometna špica i o njoj je zavisilo hoće li zamjenska liječnica uspjeti stići do 17,15 do kada su momčadi dužne pričekati. Stigla je u Grabu u 17,24 kada su se igrači Vrapča već povukli s terena ispred svlačionice. Dok su njihovog predsjednika Toma Kačinarija članovi uprave Trešnjevke pokušali nagovoriti da se utakmica odigra. Navijači Vrapča Lunatics tražili su od igrača da igraju, a netko je od navijača Trešnjevke opsovao Kačinariju i to je bilo ono što je konačno presudilo da se utakmica neće igrati.

Propozicije natjecanja predviđaju da se utakmica može odigrati i nakon isteka od 15 minuta ako se ispune svi uvjeti uz suglasnost gostujuće momčadi. Pravo je gostiju da odluče hoće li igrati ili neće i delegata utakmice o tome izvijeste. Dojma smo da je delegat današnje utakmice oportunim stavom prema nastalom problemu uzrokovao kaotičnu situaciju u kojoj su nastala nagovaranja, uvjeravanje predstavnika oba kluba i na kraju je moglo doći i do fizičkog sukoba zbog miješanja navijača u cijeli slučaj, a do čega nije trebalo doći da je postupio kao nekada delegat na utakmici Ponikvi i Dubrave kojoj smo svjedočili i koja nije odigrana isto zbog kašnjenja službenog liječnika. Uloga delegata je upravo da na pravi način reagira i pokuša sve učiniti da se utakmica odigra, danas je to izostalo, a da se bolje snašao sada bi pisali izvještaj s odigrane utakmice, ovako ostaje da na kraju pročitamo njegov izvještaj iz zapisnika. 

Fer play nećemo ni spominjati, jer odavno ga je jako malo, sada su u trendu neki drugi interesi.

"Utakmica se nije odigrala iz razloga što u 17:15 sati nije bio prisutan licencirani klupski liječnik, iako je potvrdio dolazak. Domaćin je poduzeo sve da se pronađe licencirani liječnik s važećom licencom komore koji je došao u 17:24. Gost nije dao suglasnost da se utakmica odigra nego da se postupi po propozicijama natjecanja. Domaćin nema prisutnog licenciranog predstavnika kluba zbog smrtnog slučaja te će zapisnik potpisati kapetan momčadi."

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku