SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

Poljak u 38. godini napustio Zagorec i zbog posla u bolnici otišao u Zabok. Osim Poljaka otišla su još petorica: Postonjski, Kanceljak, Kovačec, Prohić i Majcenić. Pristupili su: Čunčić, Matoš, Franjić i Hoić

Stjepan Poljak (37) koji je od kolovoza 2017., kada je pristupio iz Vinogradara, predstavljao stožernog igrača krapinskog kluba, neočekivano je napustio Zagorec i otišao u Zabok.
-Kod nas je obavljao i dužnost sportskog direktora, ali je u Zaboku u bolnici dobio drugi posao. Osim toga živi u Zaboku, žena mu je iz Zaboka, ima vjerojatno dosta razloga za takvu odluku, objasnio je trener Zagorca Drago Bartolić.
U Zagorcu su se dogodile i druge promjene, iako ni u njemu ne znaju, ne samo kada će početi prvenstvo, nego i pripreme.
-Sigurno je kako neće biti uobičajenih šest tjedana za pripreme. Možda ćemo odmah početi prvenstvo, što će biti jako loše. Ali izvan toga ne možemo, kaže Bartolić.
Zagorcu su pristupili Mislav Čunčić (33) i Marin Matoš (31), stoper i vezni iz Kurilovca, te iz Sesveta krila Petar Franjić (29) i Matej Hoić (20). Klub su osim Poljaka napustili Igor Postonjski, Matija Kanceljak, Igor Prahić, Ivan Kovačec i Antonio Majcenić.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku