SportNews.hr

prava sportska priča

Ako počne, Jarun ima sastav, pripreme na Pongračevom: Spudić, Blaževski, Šoša, Barbarić, Mislimi, Jugović, Ačkar, Kelava, Bamba, Špišić, Baraban. Ne dolaze Džijan i Antunović. Odšteta za Prijića bila je simbolična

U NK Jarunu je veliko iščekivanje pojašnjenja odluke o dopuštenju sportskih aktivnosti na otvorenom. Ako će biti dopušten trening, Jarun će odmah početi pripreme na igralištu s umjetnom travom na Pongračevom. U klubu, istodobno prožimlju se velika nada i velika strijepnja hoće li poluamaterskog i uopće nogometa i biti. Ako će se prvenstvo igrati odmah će pristupiti 33-godišnji napadač Ivan Baraban iz vinkovačkog drugoligaša. Time bi bio zaokružen sklop pojačanja: Baraban, Barbarić, Kelava i Tomšić. Neće doći najavljivani Džijan i Antunović. Puno se priča o velikoj odšteti koju je Mladost iz Ždralova platila za ispisnicu Igora Prijića. U Jarunu to demantiraju i kažu da je odšteta bila simbolična, dogovorom klubova.
Po onome kako sada stoje stvari NK Jarun će prema Drugoj HNL jurišati u sljedećem sastavu: Spudić, Blaževski, Šoša, Barbarić, Mislimi, Jugovič, Ačkar, Kelava, Bamba, Špišić, Baraban.

Alpas

PROMO

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room