SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

Glavno pojačanje Lučkog je trener Perica Vidak koji će biti menadžer engleskog tipa, ali momčad nije posebno pojačana da bi konkurirala Jarunu. Žabec i Jazvić i to je sve. Bitna prednost je prelijepi stadion

Iako je pitanje hoće li se prvenstvo trećih liga uopće igrati, optimista ipak nije malo. Oni se nadaju kako bi se prvenstvo u skupinu Središte moglo nastaviti prvi vikend u ožujku. NK Jarun je apsolutni favorit za prvo mjesto, jer to želi i u to ulaže, iako nema infrastrukturne uvjete, ali je to u gradu Zagrebu manji problem nego primjerice u Krapini. Jedini klub koji može ispuniti infrastrukturne uvjete, a ima donekle povoljan položaj na ljestvici, je NK Lučko koje na šestom mjestu zaostaje devet bodova za vodećim Jarunom i ima utakmicu više. Ne treba zanemariti ni podcijeniti i druge klubove između prve i šeste pozicije, ali njihove situacije nisu tako čiste ni u jednom segmentu. Jarun je spreman investirati u sva područja, Lučko ima stadion, kakav nema nitko. Koliko je Lučko, odnosno njegovi sponzori, spremno uložiti za povratak među drugoligaše to će se tek vidjeti. Oni vjerojatno znaju kako je brz povratak najjeftiniji povratak. Zavlačenje može nešto takvo odgoditi čak i za čitavo desetljeće.
Lučko je zasad angažiralo 31-godišnjeg sposobnog trenera Pericu Vidaka iz Velike Gorice dokazanog u Kurilovcu. On je neke vrste engleskog menadžera zadužen za cjelokupnu struku.
"Imamo dva cilja: pokušati se uključiti u borbu za vrh i stvoriti temelj momčadi za iduću sezonu", ističe Vidak. Trener nije rekao, ali valja podsjetiti kako i treće mjesto u nekom raspletu može odvesti u drugoligaške kvalifikacije.
Po onome što je govorio Vidak, Lučko ipak neće imati momčad koja bi mogla nadoknaditi najmanje devet bodova zaostatka za Jarunom.
"Otišli su stoper Škurla i vezni Tarle, a na njihova mjesta došli su Jazvić iz Španskog i Žabec iz inozemstva koji je igrao i u juniorima Dinama i seniorima Dugog Sela", podsjeća Vidak.
Prema tome glavni igrači opet će biti Vedran Mesec i Filip Vajdovčić. Borna Miklić u jednom trenutku najbolji strijelac Druge HNL, također je otišao, ali on u Lučkom i nije igrao ozbiljan nogomet.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku