SportNews.hr

prava sportska priča

Prijić rekordni strijelac svih trećih liga još nije zabio za novi klub. Mladost je na priprema izgubila dvije utakmice od realno jačih. Angažiranjem Prijića Ždralovi su čini se demantirali oštro intoniran tekst u studenom u portalu Bjelovarac

Idejno rješenje stadiona kakav će se graditi u ŽdralovimaIdejno rješenje stadiona kakav će se graditi u Ždralovima

Igor Prijić proslavljeni strijelac trećih liga još nije zabio za svoj novi klub, vodeću momčad Sjevera, Mladost iz Ždralova. Danas u podne na povratku s priprema u Medulinu Mladost je odigrala prijateljsku utakmicu s Orijentom 1919 na pomoćnom igralištu stadiona Kantrida i izgubila s 1:4. Na prvi pogled to ne izgleda dobro, ali je činjenica da je poslije prvog poluvremena rezultat bio 1:1, da je Mladost povela golom Kožarića i da je Orijentu ovo bila glavna proba uoči početka drugoligaškog natjecanja, dok je Mladost obavila tek prvi dio priprema.
"Zadovoljni smo prvim poluvremenom. Za nas je ovo ipak početak priprema, a za Orijent u neku ruku kraj. U srijedu smo izgubili od prijedorskog Rudara, vodeće momčadi druge BiH lige, također s 1:4, ali nismo zabrinuti nego naprotiv", kaže trener Danijel Lovrić.
Prijić još nije zabio?
"Ne još čeka"!
Prelazak Prijića u srpnju iz Vinogradara u Jarun i nedavno iz Jaruna u Mladost bile su najveće senzacije nogometnih zbivanja tijekom obje stanke.
Prijić ističe:
"Još sam u fazi privikavanja. Ni u Jarunu nisam odmah počeo s golovima".
Dovođenjem Prijića Mladost je poručila kako su njezine ambicije ravne prošlosezonskim, dakle Druga HNL, iako i dalje jako zvoni kritički intoniran komentar Matije Ćuka, 20. studenog prošle godine objavljen u portalu Bjelovarac hr koji piše o "klubu bez vizije".

Alpas

PROMO

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room