SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

Zašto se ne mogu igrati službene utakmice nižih liga, a može se u casino, tertane, mogu se igrati trening utakmice?

Predsjednik vlade Andrej Plenković objavio je danas sve što ćemo od ponedjeljka moći. Tako će se sada kava moći ponijeti doma iz kafića, moći će se u teretanu i fitnes centre, kladionice i casina otvaraju vrata, škole stranih jezika i razne radionice počet će djeca posjećivati.

Ni riječi o amaterskom nogometu u nižim ligama, kada će početi nastavak prvenstva 230 klubova Središta Zagreb ne znaju iako im je nedavno dozvoljeno treniranje i odigravanje trening utakmica. prva liga se igra bez gledatelja, sutra počinje i nastavak prvenstva druge lige.

Kakva je epidemiološka razlika između utakmice ovih liga i onih nižih od trećih, međužupanijskih županijskih nitko nije rekao, možda je jednostavno netko zaboravio da postoje, možda se dogodila tehnička greška u odluci?

Pitat ćemo nadležne u ime Nogometnog središta Zagreb čija natjecanja pratimo, u ime 230 klubova sa 38.000 registriranih igrača bez onih prve i druge lige. Pitat ćemo ministricu Nikolinu Brnjac, državnog tajnika zaduženog za sport Tomislava Družaka kao i stožer Civilne zaštite.

Podsjetit ćemo ih da prvenstvenim utakmicama rukovodi delegat HNS-a koji može nadgledati i osigurati provedbu svih potrebnih epidemioloških mjera. Izvijestit ćemo Vas kada odgovor dobijemo.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku