SportNews.hr

prava sportska priča

Vojnić obranio jedanaesterac i Trešnjevci donio zlatne bodove u borbi za opstanak, nakon što je ptrethodno s bijele točke precizan bio Josipović iz Trešnjevke.

TREŠNJEVKA - DUGO SELO 1:0 (0:0)

ZAGREB - Stadion Graba. Bez Gledatelja. Glavni sudac: Jokić (Zagreb). Pomoćni suci: Krmar (Zagreb) i Mazal (Zaprešić). Četvrti sudac: Brkić (Zagreb). Delegat: Brcković (Duga Resa).

Strijelac: 1:0 - Josipović (68 11 m) 

TREŠNJEVKA: Vojnić, Matošević, Klik, Radanović, Martinko, Josipović (od 90 Radović), Resler, Kotarski, Gudelj (od 78 Pavlović), Burić (od 88 Pezo), Puklin

Trener: Tomislav Lopac

DUGO SELO: Šarkanj, Mrčela, Filipović, Valek (od 72 Lončar), Jelić, Josipović, Puretić, Grgić, Budimir, Čečura (od 82 Čukec), Slunjski

Trener: Džemal Adilji

Krenuli su konačno i trećeligaši, na brzinu je organizirano 17. kolo jer odluka je donesena poslije dugog iščekivanja jučer. Trešnjevka je ugostila Dugo Selo u Grabi. Već početkom se vidjelo da je duga pauza ostavila traga i nije to bio nogomet kakav smo navikli gledati na trećeligaškim terenima. Rastrgana igra, ali za istaknuti da su igrači obje momčadi ulagali maksimalan trud nitko se nije štedio. Prvi dio je završen bez golova, a u nastavku slična igra kao i u prvom trka gore dolje uz borbenost što je rezultiralo dosuđenim kaznenim udarcima za svaku momčad po jedan. Prvi je bio za domaćine koji je Josipović realizirao, a Vojnić je obranio drugi nakon nekoliko minuta i tako Trešnjevci osigurao zlatne bodove za ostanak u ligi.
Zaiskrilo je i među trenerima nakon dosuđenog penala za Dugo Selo, Lopac trener Trešnjevke je isključen, a Adilji trener Dugog Sela dobio je opomenu. Sudac je procijenio da je verbalni prekršaj Lopca bio jačeg intenziteta od Adiljijevog.

Alpas

PROMO

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room