SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

Jarun pobijedio drugoligaša u Dubravi (2:1) i ušao među četiri najbolja u Kupu ZNS-a. Kelava još najmanje mjesec dana izvan treninga. Za Dubravu zabio Marko sin predsjednika Ivanovića

NK Jarun pobijedio je, kao domaćin, na umjetnoj travi u Dubravi, drugoligaša s 2:1 (1:1) i plasirao se u polufinale Kupa ZNS-a. Pogotke su postigli Radoš i Špišić za Jarun, te Marko Ivanović, junior i sin predsjednika Roka, za Dubravu. Time Jarun nastavlja uspješnu sezonu koje će vrhunac možda biti 1. svibnja u Kurilovcu u prvenstvenom derbiju s domaćinom, trenutačno vodećim u 3. HNL Središte. U četvrt-finalu Kupa ZNS-a u srijedu igraju Sesvete i Lučko, te Maksimir i Trnje. Utakmica između Hrvatskog dragovoljca i Vrapča je odgođena. U igri su znači još dva drugoligaša i četiri trećeligaša.
Premda momčadi nisu igrale u sasvim kompletnim sastavima, pobjeda Jaruna predstavlja iznenađenje. Jarunu osim toga nedostaje  nanovo ozlijeđen Kelava kojemu je puklo hvatište mišića i neće ga biti najmanje mjesec dana. Možda tek za eventualne drugoligaške kvalifikacije. Ako i bude, onda svakako ne u punoj formi.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku