SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

Trnje pobjedom u Kurilovcu bodovno se poravnalo sa Jarunom koje je Lučko ispratilo petardom, Trešnjevka se diže, Zagorec priredio gorki početak Brnasu u Španskom

Sve je zanimljivije u zgusnutom rasporedu 3.HNL Središte. Nakon odigranog 24. kola Kurilovec je pao na treće mjesto Trnje ga je s minimalnom pobjedom golom Marića preskočilo i poravnalo se bodovno s vodećim Jarunom koji je teško stradao u Lučkom, poraz s 5:0 izazvat će tektonski poremećaj kod Bezerovih trupa.

Dugo Selo ispratilo je Vrapče s 3:0, Karlovac odnosi bod iz Mača kojim zauzima sredinu tablice, a do jučer je bio glavni konkurent za ispadanje, Ćuk je najbolji potez uprave. Segesta i Mladost u susjedskom derbiju bez pobjednika, Segesta je do 70' vodila s dva gola Alapića iz kaznenih udaraca, a u 84' Mladost smanjila isto iz kaznenog udarca golom Filipovića, dok je Crnojević u 90' zabio za poravnanje. Ponikve pokleknule doma s Maksimirom, Bistra gasi nadu Vrbovcu.

Špansko s novim-starim trenerom Stipom Brnasom teško stradalo doma od Zagorca, a Trešnjevka se diže nakon punog plijena iz Petrinje, s četiri gola ispratila je HAŠK iz Grabe.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku