SportNews.hr

prava sportska priča

Vrbovec poražen na Trnju iz kobno dosuđenog kaznenog udarca u 44' prvog poluvremena. U drugom nije uspio iskoristi dominaciju i nekoliko prilika. Domagoj Colarić zasjenio starijeg brata Josipa.

TRNJE - VRBOVEC 1:0 (1:0)

ZAGREB - Igralište Trnje. Bez gledatelja. Glavni sudac: Marić (Sisak). Pomoćni suci: Grgurić (Kutina) i Čutura (Petrinja). Četvrti sudac: Jelišić (Sisak). Delegat: Mihalj (Velika Mlaka. 

STRIJELCa: 1:0 - Guja (44 11 m)

TRNJE:Gudelj, Filipović, Marić, Guja, Ceraj, Ribić, Darojković (od 76 Bogović), Mandić ( od 84 Marelja), Pavlek, Kćira ( od 76 Poldrugač), Gašparac

Trener Vidović

VRBOVEC: Zrinšćak, Slišković, Tomas, Krizmanić, Colarić Domagoj, Babić, Martinović, Tolić, Trošić, Režabek

Trener Biškup.

Trnje koje se bori za prvaka, a Vrbovec za spas od ispadanja odigrali su pravu prvenstvenu utakmicu koja je zadovoljila i najizbirljivije kibice. Na kraju Trnje je zadovoljnije napustilo teren zbog osvojena tri boda koja im još uvijek daju nadu da bi Jarun mogao negdje kiksati i da na kraju prvi prođu kroz cilj. Vrbovec je bio dvojakog raspoloženja, svjesni da su odigrali dobro s maksimalnim zalaganjem, a istodobno osjećaj gorčine zbog propuštenih prilika i neupisanih bodova koji su im u borbi za opstanak potrebni kao kruh. Vrbovec je danas najmanje zaslužio bod, poraz je donio kazneni udarac iz 44 minute kojeg je Guja rutinirano realizirao, a da je sudac Marić u drugom poluvremenu kod jednog starta na igraču Vrbovca u kaznenom prostoru Trnja pokazao na bijelu točku onda bi sada govorili o sudačkoj kompenzaciji.

U drugom poluvremenu Vrbovec je većim dijelom dominirao, imao je nekoliko odličnih prilika, da je Slišković bio na razini u nekoliko situacija ovo izvješće bi sasvim drugačije izgledalo. Gudelj je posljednjim naporom obranio Josipu Colariću. Vrbovec je imao i vratnicu, a mlađi Colarić kapetan momčadi Vrbovca bio je centralna igračka figura utakmice, taj dečko ima talent i potencijal za puno više od trećeg ranga natjecanja. Današnja utakmica opravdala je dobre rezultate Vrbovca pod vodstvom trenera Biškupa, a potvrdila da je Rajko Vidović stvorio dobru momčad s karakterom.

 

Alpas

PROMO

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room