SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

Jarun je na Oboju osigurao titulu prvaka. Javor briljirao, Jugović fenomenalno pogodio iz slobdnog udarca. Vrbanić je nogometni dragulj.

MAKSIMIR - JARUN 1:3 (2:0)

ZAGREB - Igralište Oboj. Bez gledatelja. Glavni sudac: Petrunić (Zagradci). Pomoćni suci: Delač (Karlovac) i Novosel (Kamanje). Četvrti sudac: Bionda (Zaprešić). Delegat: Kramar (Marija Bistrica).

STRIJELCI: 0:1 - Špišić  (5), 0:2 - Baraban (34 11 m), 1:2 - Jovičević Filip (60), 1:3 - Jugović (84)

MAKSIMIR:Javor, Kralj (od 70 Milas), Biškup (od 61 Musa), Kondres, Dujmović, Husnjak (od 68 Bradić), Šaronja (od 61 Krivec), Bastalec, Musulin, Alili (od 46 Jovičević Filip), Mraković

Trener Vincetić

JARUN: Spudić, Blaževski, Jugović, Baraban, Vrbanić, Tomšić (od 70 Bamba, Proleta, Vragolović (od 83 Radoš), Šoša, Ačkar (od 87 Čičković), Špišić

Trener Bezer

Jarun je proslavio titulu prvaka na Oboju pobijedivši Maksimir 3:1 kolo prije kraja ima 4 boda prednosti pred Trnjem. Vrućina na koju se još nisu navikli igrači pritiskala je igralište s umjetnom travom na koju je Maksimir navikao bila je mala prednost za domaćina. Jarun je ušao u utakmicu žestoko, posebno se isticao borbenošću najmlađi u redovima gostiju Vrbanić na posudbi iz Lokomotive.

Vrbanić je miješao obranu Maksimira po lijevom boku čineći ju dosta nemoćnom.
Jarun dolazi do prednosti već u 5 minuti fantastičnim proigravanjem Barabana za Brunu Špišića kojemu je preostalo da samo loptu plasira pored nemoćnog Javora. Javor je danas uz Jugovića kapetana Jaruna bio najbolji igrač utakmice, u nastavku utakmice fantastično obranio Špišiću koji je ponovo bio poslužen od nesebičnog Barabana, Jarunova desetka bila je u prilici, ali vidio je Špišića u još boljoj situaciji, ovaj je opalio iz prve, Javor se ispružio i zaslužio pljesak. Vratar Maksimira u još dva ili tri navrata spašavao je svoju mrežu i pružao nadu svojoj momčadi da može do pozitivnog rezultata.
Na odmor se otišlo prednošću gostiju od dva gola, Baraban je bio uspješan s bijele točke u 34 minuti nakon što je opravdano dosuđen kazneni udarac zbog prekršaja na mladom Vrbaniću.

Jarun je želio miran nastavak, usporio je igru i odlučio se rutinski bez većih napora privesti utakmicu kraju računajući na prednost iz prvog dijela. Mladi igrači Maksimira nisu se bili pomirili s takvim razvojem, naprotiv, počelu su pomalo nametati svoju igru i sve češće su atakirali na gol Spudića. vidjelo se na igračima Jaruna da ih je to iznenadilo, a počeli su gubiti živce te brzopleto bez ideje srljali i gubili sredinu terena.

Kuraža i dobra igra Maksimiru donosi plod, Filip Jovičević lijepim golom vraća nadu Maksimiru, što još više diže nervozu kod gostiju. U tom periodu nervoza je dodatno pojačana, pomoćni sudac je označio zaleđe Barabana koji se našao oči u oči sa Javorom,kažu da je pogriješio. Olakšanje i oslobođenje od tereta donosi Jugović fenomenalno dobro izvedenim slobodnim udarcem u same rašlje, Javor je ostao kratak ovaj put, Jarun je prvak.

Slavilo se dugo po završetku ispred svlačionica, vidjeli smo i Zekića nekada igrača Maksimira, sada trenera na odmoru. Predsjednik Grgo Jolić primao je čestitke, rekao nam je da je skoro infarkt doživio od uzbuđenja, a Darko Janječić Žica sjao je od zadovoljstva.

- Sada kada je sve gotovo, mogu reći da sam posebno sretan što smo prvaci, dokazali smo da smo najbolji u tijesnoj utrci s Kurilovcem i Trnjem koji su nas učinili još boljim. Čekaju nas kvalifikacije, očekujem da ćemo biti uspješni i nakon kratkog odmora početi pripreme za drugoligašku sezonu, govori Žica.

Od nekuda su se pojavile i gajbe s pivom, napustili smo Oboj na kojem je Jarun ostao slaviti titulu prvaka.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku