SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

U prvom kolu Mladost - Jarun, Belišće čeka, ali u odlučujućem dvoboju gostuje. U slučaju neodlučenog produžeci, pa eventualno 11-erci. Rupnik, trener Belišća, očekuje vrhunsko suđenje. Lovrić, trener Mladosti: Sve je u našim rukama


Volja ždrijeba rekla je svoje, ali ni jednom klubu u kvalifikacijama za Drugu HNL, nije dala totalnu prednost. Mladost iz Ždralova u prvom kolu (subota, 19. lipnja, 17,30) u jednoj utakmici domaćin je Jarunu, ako prođe bit će također u Bjelovaru domaćin Belišću. Ako pobijedi Jarun, presudni susret protiv Belišća odigrat će 26. lipnja na stadionu u zagrebačkoj Kustošiji. Ako je u osnovnom vremenu neodlučeno, igraju se produžeci, pa eventualno pucaju 11-erci. Ždrijeb nije ni jednom klubu dao totalnu prednost da odigra samo jednu utakmicu i to na domaćem terenu.
Trener Belišća Davor Rupnik kaže: "Mi ćemo u svakom slučaju u goste, mislim da su šanse 50:50 posto, bez obzira da li igrali u Bjelovaru ili Kustošiji. Momčadi su podjednake, pouzdajemo se u vrhunsko suđenje." Danijel Lovrić, trener u Mladosti misli da je činjenica kako bi i eventualnu drugu utakmicu igrali kao domaćini ipak prednost: "Sve je u našim rukama", zaključuje.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku