SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

U subotu 19. lipnja Veterani NK Trešnjevka slave pedesetogodišnjicu, sprema se velika fešta u Grabi.

Veterani NK Trešnjevke u subotu 19. lipnja na igralištu u legendarnoj Grabi obilježavaju pedeset godina igranja veteranskog nogometa kao i njihov pedeseti rođendan s početkom u 15 sati okupljanjem sudionika, a potom i odigravanjem triju utakmica:

- u 16:00 h, svečana utakmica Veterani NK Trešnjevka (over 55) – Veterani Zagrebačkog nogometnog saveza (over 55)
- u 17:30 h, NK Trešnjevka – NK Rudeš (pioniri, 2009. godište)
- u 19:40 h, Veterani NK Trešnjevka – Reprezentacija veterana Zagrebačkog nogometnog saveza.

 Ranko Gašparović Gašo jedan od organizatora koji je na sebe preuzeo veliki dio organizacije govori što su još pripremili pored utakmica i pozvao je sve na proslavu i druženje:

- Cijelog subotnjeg popodneva, od dobre hrane, pića i glazbe, vatrometa, a nadasve dobrih vibracija koje uvijek veterani u svojim druženjima šire, bit će još dodjela darova, plaketa i zahvalnica zaslužnim pojedincima i klubovima povodom ovog velikog jubileja. Stoga pozivam članove veterana Zagrebačkog nogometnog saveza, Komisije veterana ZNS, Povjerenstva za natjecanje veterana ZNS, bivše igrače veterana ZNS, sadašnje igrače veterana ZNS, sve ljude dobre volje, dođite u subotu 19. lipnja na igralište Nogometnog kluba Trešnjevka u legendarnu Grabu i svojom nazočnošću uveličajte ovaj veliki jubilej. 

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku