SportNews.hr

prava sportska priča

Jakov Sivrić novi je predsjednik Trnja IO potvrdio odluku skupštine.

IO NK Trnja sinoć je potvrdio odluku skupštine kluba umjesto Tomislava Profozića novog predsjednika Jakova Sivrića. Tomislav Profozić dosadašnji predsjednik odstupio je s predsjedničkog mjesta zbog bolesti člana obitelji.
Izabrana je nova uprava kluba, Ante Kljajić na mjesto dopredsjednika, Alen Cerin direktor luba, a Marko Nujić sportski direktor.

- Na zahtjev predsjednika Tomislava Profozića koji je još uputio klubu prije nekoliko mjeseci održali smo skupštinu na kojoj sam predložen i izabran za novoga predsjednika kluba. Žao mi je što je Tomislava snašla ova nevolja s bolešću jednog člana obitelji kojoj se mora posvetiti, on će ostati uz klub koliko mu obaveze budu dozvolile. Čekali smo da završi prvenstvo i izvršili promjenu. Nova uprava će ovih dana još povući neke poteze, a što se tiče glasa da će naš domar "Medo" biti direktor kluba je pogrešna, vjerojatno je krivo protumačeno što njega igrači od milja zovu direktorom stadiona, rekao nam je povodom imenovanja Sivrić novi predsjednik Trnja

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku