SportNews.hr

prava sportska priča

Denis Bezer, poslije najvećeg uspjeha karijere, napustio je Jarun i vratio se u Vrapče gdje je bez prestanka bio trener punih deset godina. Ako misle da je dovoljno što sam se vratio, nije dobro, kaže Bezer i poručuje: Treba mi 15 novih igrača

Denis Bezer (46) bio je i pomoćnik Ćire Blaževića u prvoligaškom NK Zagrebu, ali je u prošloj prvoligaškoj godini postigao svoj najveći uspjeh dosadašnje karijere: uveo je trećeligaški Jarun u Drugu HNL, poslije briljantnih kvalifikacijskih pobjeda nad Mladosti iz Ždralova i Belišća. Iza Bezera je i dugo iskustvo treniranja drugoligaša Sesveta i Kustošije, tako da je i to znanje bilo važno u postizanju cilja kakav Jarun još nije dostigao.
Bezer je napustio Jarun i od prije desetak dana novi (stari) je trener Vrapča, gdje je u prvom i drugom desetljeću ovog stoljeće to bio bez prestanka punih deset godina.
Vi ste se vratili, ali više nama Toma Kačinarija, Vašeg prijatelja, s kojim ste godinama surađivali?
"Moje uspomene na Kačinarija su duge i lijepe. Poznajem i sve ove nove funkcionere. Kao da sam rođen u Vrapču, a nisam."
Novoj Upravi poručuje:
"To što su mene doveli neće biti dovoljno. Treba mi 15 novih igrača."
Pripreme počinju u četvrtak 15. srpnja. Vrapče je jedva izborilo ostanak u središnjoj skupini treće lige i to zahvaljujući upravo plasmanu Jaruna u Drugu HNL. Bezer će teško nastaviti svoj jarunski niz, jer će glavni kandidati za budući prvoligaški i drugoligaški rang (od natjecateljske godine 2022./2023. jedinstvenu republičku ligu), biti Trnje, Karlovac i Zagorec.

Alpas

PROMO

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room