SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

Ivan Božić kao igrač često je bio joker zovi Hrvatskog dragovoljca koji ga je spašavao, danas kao trener Dugog Sela očitao mu lekciju

Pripremna utakmica za Dugo Selo u Sigetu kod novog prvoligaša Hrvatskog dragovoljca pokazala je da je Damir Fintić pogodio u sridu dovođenjem Ivana Božića za trenera. Božić je godinama bio "joker zovi" svaki puta unatrag nekoliko sezona svojim doprinosom spašavao ga od potonuća zvanog treća liga, a danas trener trećeligaša očitao nogometnu lekciju novopečenom prvoligašu nanijevši mu poraz 4:1.

- Radujem se pobjedi koja potvrđuje kada se držimo dogovora da možemo pobijediti svakoga, vjerujem u ove momke, nemam straha od nikoga jer imam karakterne i kvalitetne igrače, držimo se kao obitelj svi u klubu. Dragovoljcu se zahvaljujem na gostoprimstvu i puno mu sreće želim u prvoligaškom prvenstvu, rekao je Božić na kraju utakmice.

Golove za Dugo selo postigli su Puretić, Čečura, Kovačić i autogol igrača HD, dok je strijelac za Dragovoljac djelo Mikulića koji je pospremio loptu u vlastitu mrežu.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku