SportNews.hr

prava sportska priča

Ivan Božić kao igrač često je bio joker zovi Hrvatskog dragovoljca koji ga je spašavao, danas kao trener Dugog Sela očitao mu lekciju

Pripremna utakmica za Dugo Selo u Sigetu kod novog prvoligaša Hrvatskog dragovoljca pokazala je da je Damir Fintić pogodio u sridu dovođenjem Ivana Božića za trenera. Božić je godinama bio "joker zovi" svaki puta unatrag nekoliko sezona svojim doprinosom spašavao ga od potonuća zvanog treća liga, a danas trener trećeligaša očitao nogometnu lekciju novopečenom prvoligašu nanijevši mu poraz 4:1.

- Radujem se pobjedi koja potvrđuje kada se držimo dogovora da možemo pobijediti svakoga, vjerujem u ove momke, nemam straha od nikoga jer imam karakterne i kvalitetne igrače, držimo se kao obitelj svi u klubu. Dragovoljcu se zahvaljujem na gostoprimstvu i puno mu sreće želim u prvoligaškom prvenstvu, rekao je Božić na kraju utakmice.

Golove za Dugo selo postigli su Puretić, Čečura, Kovačić i autogol igrača HD, dok je strijelac za Dragovoljac djelo Mikulića koji je pospremio loptu u vlastitu mrežu.

Alpas