SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

Začuđujući 3:3 rezultat, novog i neprepoznatljivog Vrapča, gotovo bez igrača značajnije nogometne prošlosti, protiv jednog od favorita Karlovca. Trener Bezer jedina je nada. Karlovac će se dići, ali čeka ga teška borba s Trnjem

VRAPČE - KARLOVAC 3:3 (1:1)
 
ZAGREB - Igralište u Vrapču. Gledatelja: 90.  Suci: G. Jović, Lekšić i Žakman.
Strijelci: 1:0 - Okake (11), 1:1 - Marinić (32), 2:1 - Kopljar (54), 2:2 Pamić (74), 3:2 - Prpić autogol (86), 3:3 - Bogović (87).
 
VRAPČE: Krizmanić, Žaja, Hajdl, Gulin, Okake, Bradić, Marić, Nasri, Tomšić, Andrić, Kulašević. (Fajdiga, Kopljar, Prenkpalaj, Nikšić, Husinec, Karajković, Šarić, Cvrzdić). Trener Bezer.
 
KARLOVAC: Pauc, Ribar, Pausić, Vratarić, Bencetić, Dadić, Marinić, Mičunović, Bibić, Čakarić, Šušilović. (Bogović, Prpić, Oršolić, Stepinac, Pribanić, Bogović, Mamić, Pamić). Trener Ćuk.
 
Vrapče  nije za prepoznati po imenima igrača. To je potpuno nova momčad u odnosu na prošlu nogometnu godinu kada je u 3. ligi ostalo samo zahvaljujući plasmanu Jaruna u Drugu HNL. Osim Tomšića koji je igrao u Jarunu i nekoliko zagrebačkih klubova, možda tamnoputog Okake i eventualno Fajdige, ni u "novom" Vrapču nema igrača koji je bi imao neku prepoznatljivu nogometnu prošlost. One što su igrali prethodnih sezona valjalo je raspustiti, ali ni ovi što su dovedeni, barem zasad, ne pružaju nikakav optimizam. Iako je neodlučeno 3:3 s Karlovcem začuđujuće dobar rezultat.
Jedina prava vrijednost Vrapča u ovom trenutku je (stari) trener Denis Bezer (46) koji je u prošloj nogometnoj godini s uvođenjem Jaruna u Drugu HNL postigao najveći domašaj karijere. Stjecajem okolnosti spasio je i Vrapče od ispadanja. Ako njegovo znanje ne učini čudo, na perfektnom vrapčanskom nogometnom objektu počet će se definitivno spuštati magla. Nastupit će klimatske promjene druge vrste.
Trener Karlovca Sreten Ćuk (58) iza kojeg je značajna igračka i trenerska karijera u neku ruku je garancija karlovačkih ambicija da se vrate u Drugu HNL, gdje ih odavno nije bilo. Dok je 2016. Ćuk trenirao  Lokomotivu ona je izborila plasman u Europu. Tu su i otac i sin Šprajcer također sa značajnim ulogama. Karlovac ima dobra sastav, ali današnji rezultat nije to potvrdio. Ono što je posebno zanimalo bilo je može li se Karlovac nositi s Trnjem u borbi za naslov prvaka. Trnje će biti jako i ima prošlogodišnje iskustvo borbe za prvo mjesto. Možda i još netko. Obojica glavnih ljudi Karlovca, trener Ćuk i sportski direktor Šprajcer, tvrde da će imati snage za taj okršaj.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku