SportNews.hr

prava sportska priča

Nikola Šprajcer tehniko kluba s Korane: Karlovac će sve utakmice igrati pod reflektorima. Koliko smo dobri dođite se uvjeriti u srijedu kada igramo s Gajem iz Mača

Karlovac slovi kao glavni kandidat za prvaka 3.HNL Središte, što potvrđuje pobjeda 6:0 u 1. kolu protiv Vrbovca koja se igrala pod reflektorima.

Karlovac član 3. HNL središte ima najbolje uvjete od svih trećeligaša, njegov stadion ima i reflektore što mu omogućuje igranje utakmica u večernjem terminu. Karlovčani su u pripremama obznanili da im je cilj ulazak u drugu ligu, a na tom putu prva stepenica je biti prvak 3. HNL Središte, a nakon toga i kvalifikacije. Klub se na svim poljima priprema na ovaj iskorak, kraj Korane igrale su se ne tako davno prvoligaške utakmice, organizacijsko iskustvo ima, ali netko to treba sprovesti u djelo, a ta dužnost pripala je mladom Nikoli Šprajceru tehniku kluba.

- Mi ne tajimo ambiciju i želju za drugom ligom. Imamo dobrog trenera i momčad koja to može ispuniti, u to smo uvjereni. Već sada organizacijski se dižemo na višu razinu i uhodavamo da budemo spremni za viši rang. Odlučili smo sve domaćinske utakmice igrati u večernjem terminu pod reflektorima. To je nešto veći trošak, ali s druge strane mnogo toga nam olakšava, govori nam mladi Šprajcer s velikim samopouzdanjem.

Vrbovec ste porazili s visokih 6:0, istim rezultatom je Dugo Selo ispratilo Ravnice, a i oni su najavili pohod na vrh kao i Trnje koje je danas remiziralo s Mladosti iz Petrinje, kako ocjenjujete rezultate prvog kola i direktnih konkurenata?
- Vrbovec nije tako loša momčad, ali mi smo odigrali vrhunski, čitao sam kod Vas da je tako i Dugo Selo, a Trnje se namjerilo na Mladost za koju su neki naši koji su je gledali u kupu sa Sesvetama rekli da je to sasvim druga momčad od one prošlogodišnje, naprotiv. Već u srijedu s Gajem igramo ponovo pod reflektorima, dođite pogledajte pa sami usporedite, tako ćete imati najbolju sliku kako vi kažete o favoritima lige, pristojno na lukav način nas je Nikola Šprajcer namamio na dolazak u Karlovac u srijedu.

Za kraj pitamo što je još novoga u klubu?

- Procijepili smo dva člana stožera i 21 igrača drugom dozom cjepiva, dok drugima još traje imunitet nakon što su preboljeli COVID-19, tako da možemo igrati utakmice s gledateljima uz provođenje propisanih epidemioloških mjera, nadam se da imate Covid putovnicu za srijedu.

COVID propusnicu imamo i ne preostaje nam ništa drugo doli u srijedu put Karlovca na utakmicu s Gajom iz Mača.

Alpas

PROMO

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room