SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

Fantastično otvaranje HAŠK-a slomilo Karlovac koji opet s gostovanja odlazi bez bodova i gola. Ćukova dvostruka zamjena u 37. minuti najbolja je ilustracija nemoći plavo-bijelih s Korane.

HAŠK - KARLOVAC 1919 1:0 (1:0)
 
ZAGREB - Igralište Pešćenica. Gledatelja: 50. Glavni sudac: Antunović (Velika Velika Gorica) . Pomoćni suci: Zobenica (Velika Gorica) i Krznarić (Velika Gorica). Četvrti sudac: Milin (Dugo Selo). Delegat: Džajkić (Sesvete).
 
STRIJELCA: 1:0 - Režek (14).
 
HAŠK: Gujić, Kos, Čopec (od 67 Barišić), Miloš, Rihtar (od 67 Nemanić), Doe, Pizzitola, Perinić (od 73 Štefanac), Režek, Krajačić ( od 86 Omazić)
Trener Piplica.
 
KARLOVAC:  Paus-Kunšt, Ribar (od 37 Cahani), Vratarić, Knezović, Bagarić, Marinić, Mamić (od 74 Siljan), Prpić, Čakarić (od 37 Mićunović), Oršolić, Dadić ( od 80 Zavalić
Trener Ćuk
 
Izvrsna igra HAŠK-a u prvih 25. minuta potpuno je slomila goste iz Karlovca, Ćuk je izvršio dvostruku zamjenu u 37 minuti prvog poluvremena. Prava milina je bila gledati izvrsnu igru crvenih, koja je potpuno paralizirala Karlovac. Sitan vez, izvrsna kontrola, mirnoća, jednom riječju fantastična predstava HAŠK-a. Treba naglasiti krasan udarac Bagarića iz slobodnog udarca s 18 metara koji je vratnica zaustavila na putu prema mreži Gujića.
Po povratku s odmora odnos snaga na terenu se promijenio, Karlovac je potpuno preuzeo inicijativu, većim dijelom igralo se u polovici HAŠK-a, ali bez neke ugroze po gol domaćina. Pred sam kraj utakmice po drugi puta vratnica je spasila i ostavila netaknutu mrežu HAŠK-a što mu je donijelo prvu domaću pobjedu, Karlovac je nastavio negativan niz na gostovanjima. Pitamo se gdje je nestala igra momčadi koja je deklasirala Gaj u Karlovcu koju smo gledali, Gaj je nakon primljenih šest golova ušao u seriju pobjeda što ga je dovelo do drugog mjesta na tablici s utakmicom manje od vodećeg Zagorca, i sedam bodova više od Karlovca koji na šestom mjestu s 13 bodova, a odmah do njega s istim brojem bodova je HAŠK čija je gol razlika slabija za sedam postignutih golova.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku