SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

Tomšić je odigrao izvanredno, Vrapče je uvjerljivo srušilo Bistru i već je bod iza Trnja s utakmicom manje. Bistra se nije iskazala, posebice ključni igrač Jolić koji je proljetos Aleju zavio u crno

VRAPČE - BISTRA 4:1 (2:1)
 
ZAGREB - Igralište u Vrapču. Gledatelja: 120. Glavni sudac: Bujan (Guci Draganečki) 6. Pomoćni suci: Aščić (Velika Gorica)  i Grgurić (Kutina). Četvrti sudac: Radinić (Karlovac). Delegat: Kazimović (Samobor).
 
STRIJELCI: 0:1 - Budimir (25), 1:1 - Hajnal (37), 2:1 - Strmečki (39), 3:1 - Tomšić (57), 4:1 - Ćosić (64).
 
VRAPČE: Ševerdija 7, Hajnal 7,5 (od 86. Pavić -), Milinović 7, James 7, Nikšić 6,5, Marić 7, Ćosić 7,5, Tomšić 8 (od 78. D. Prenkpalaj -), Kopljar 6,5, Ajanović 7 (od 83. M. Prenkplaj -), Strmečki 7 (od 86. Nasri -). Trener Bezer 7,5.
 
BISTRA: Rihtar 5,5, Hanžek 5,5, Kunštić 5,5, Kotarski 5,5, Jolić 5,5 (od 78. I. Grozdek -) , Budimir 6,5 (od 78. Fr. Lučak -), Atlija 5,5 (od 59. Fi. Lučak 5,5), Šturlan 5,5 (od 85. Babić -), Lovrić 5,5 (od 59. Božić 5,5), A. Grozdek 5,5 (od 78. . Trener Grlić 5,5.
 
Ocjena utakmice: 7.
Igrač dvoboja: Tomšić (Vrapče).
 
Bistra je danas u Vrapču imala snagu "plitkog potoka", a nikako moć vodene bujice s Medvednice, kao 27. ožujka ove godine, kada je u proljetnom dijelu prošle nogometne sezone domaćinu nanijela treći poraz u nizu. Tada se pisalo o sjajnoj igri i perfektnom golu Ivana Jolića. Ovog popodneva Jolić je bio potpuno blijed i da nije bilo efektnog pogotka Josipa Budimira s 25 metara u Bistranskom sastavu ne bi bilo igrača za prolaznu ocjenu. Bistra je sastavljena od visokih i snažnih momaka, ali je njezina igra bila bez promjene ritma, bez jakog pritiska, daleko od suparničkih igrača, svaki napad gotovo na isti način i tu nije moglo biti dobiti. Pa i u razdobljima terenske premoći i većeg posjeda lopte, čega je doista i bilo, Bistra nije uspjela stvoriti osobito izgledne šanse za gol.
Vrapče je odigralo upravo suprotno osim oko 20 minute kada je Bistra povela i učinila vrapčansku veznu liniju slabijom od gostujuće. No, kako se utakmica odvijala Marin Tomšić, Matej Ćosić i Victor  Marić podizali su svoj ritam i efikasnost akcija. Tomšić je u nastavku odigrao izvanredno i  njegov prodor i gol u 57 minuti dali su pečat utakmici. U gotovo podjednakom stilu odigrao je i Ćosić.
"Dati Bistri četiri komada nije mala stvar", rekao je zadnji vezni Victor Marić jedan od trojice najboljih.
Vrapče doista igra iznad svih očekivanja nakon što je u kolovozu potpuno obnovilo momčad. Sigurna ruka trenera Denisa Bezera osjeća se u svakom detalju. Poraz od Gaja u srijedu na domaćem terenu nije poljuljao samopouzdanje, iako teže utakmice tek dolaze, već sljedeća u Trnju.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku