SportNews.hr

prava sportska priča

Dugo Selo oštrom objavom regiralo na uvrede trenera Biškupa na utakmici u Vrbovcu.

Dugo Selo gostovalo je kod Vrbovca u 14. kolu 3.HNL Središte, Vrbovec je pobijedio 3:1. Poznato je rivalstvo između Vrbovca i Dugog Sela, njihove utakmice su više od borbe za bodove, one se igraju za prestiž, rivalstvo je to koje traje godinama, a nakon njihovih utakmica danima se raspravlja u nogometnim krugovima ova dva mjesta. Kako u objavi Dugog Sela stoji oni zamjeraju Draženu Biškupu njihovom bivšem treneru, a i njegov brat Damir jedno vrijeme bio je trener Dugog Sela. Što se točno događalo u Vrbovcu i zbog čega nije nam do kraja poznato. Objavu trećeligaša iz Dugog Sela u cijelosti prenosimo.
  
Poštovani sportski prijatelji!
Nogometni klub Dugo Selo želi izraziti oštru kritiku zbog neprimjerenog navijanja jednog dijela navijača, a ponajviše trenera NK Vrbovec, gospodina Dražena Biškup, prilikom našeg gostovanja dana 06.11.2021.godine u Vrbovcu.
Naime, tom derbiju prethodile su pozitivne reakcije na društvenim mrežama između oba kluba, stavljajući naglasak na činjenicu,da će se u tom derbiju sastati dva prijateljska kluba sa dobrosusjedskim odnosima,da pobjedu može odnijeti bilo koja strana,te da uopće nema razloga za brigu kako bi moglo doći do narušavanja takvog odnosa.
Međutim, iznenađeni smo i zatečeni uvredljivim povicima sa tribina koje su prema nama, navijačima iz NK Dugo Selo, našem cjelokupnom timu , stizale od strane pojedinih navijača NK Vrbovec, i na kraju(ovo što možete vidjeti u prilogu) od tamošnjeg trenera gospodina Dražena Biškup.
Da budemo jasni, ni u jednom trenutku onda, a tako ni sada ne osporavamo zasluženu pobjedu domaćina, NK Vrbovec.
Čestitali smo pobjednicima i nakon utakmice, a evo I ovim putem im još jednom ČESTITAMO.
Naš neuspjeh na toj utakmici nije razlog za uvredljive riječi, a pogotovo za ovu reakciju(ničim izazvanu)trenera Biškupa nakon njihovog postignutog trećeg gola(utakmica je završila 3:1).
Zašto izražavamo kritiku?
Upravo zato, ako neprimjereni događaji sa ove utakmice prođu neprimjećeno, ONDA I MI STAVLJAMO MRLJU NA VELIČANSTVEN DOGAĐAJ KOJI SE ZOVE NOGOMET.
Iako smo bili nezadovoljni rezultatom (što je u ovom trenutku manje važno)ponosni smo na igrače našeg kluba na fer i korektnoj igri, dostojanstvu i dosljednosti, jer kako smo rekli, BILI SMO SVJESNI ČINJENICE DA MOŽEMO IZGUBITI ILI DOBITI TU UTAKMICU.
Ovu objavu želimo učiniti javnom, jer ne želimo da se slični događaji ponove i nekom drugom. Napominjemo da smo dobili podršku, dok je između ostalih,navedene uvrede i ovu neprimjerenu gestu trenera Biškupa osudio i sam gradonačelnik grada Vrbovca koji je također bio prisutan na utakmici.
Sada opravdano sumnjamo da je do navedenog došlo zbog nama nepoznatog nezadovoljstva tamošnjeg trenera Dražena Biškup,
a da je tome tako, govori i fotografski snimak na kojem se vidi njegov NEPROFESIONALIZAM I PAUŠALNOST.
Žao nam je, budući da je gospodin Dražen Biškup bio i trener u našem klubu, te smo sa njim dobro surađivali i imali lijepe trenutke, da se ovako ponio.
Ovo nek služi njemu na čast.
Alpas

PROMO

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room