SportNews.hr

prava sportska priča

Vrbovec je imao sve, igru, prilike, a onda u sudačkoj nadoknadi Trešnjevka koja je imala samo vjeru da će se nešto dogoditi uzima bod iz kaznenog udarca.

TREŠNJEVKA - VRBOVEC 1:1 (0:1)
 
ZAGREB - Igralište Graba. Gledatelja: 60. Glavni sudac: Fotivec (Špičkovina). Pomoćni suci: Bedeniković (Zabok i Matić (Velika Gorica). Četvrti sudac: Krizmanić (Zagreb). Delegatkinja: Joha (Karlovaci). 
 
Strijelci: 0:1 - Bubnjara (21), 1:1 - Burić (90+2) KU, 
 
TREŠNJEVKA: Kranjec, Matošević, (od 60 Martinko), Kegelj, Tičak, Josipović, Burmudžija (od 46 Pereža), Fajdiga (od 46 Pejić), Mandić, Agatić, Lebo (od 75 Kordić-Gružić), Burić
 
Trener Jurčec.
 
VRBOVEC:Zrinšćak, Ćosić, Krizmanić, Colarić D., Babić, Škaro (od 46 Colarić J.), Tolić G., Tolić M. Bubnjar (od 46 Slišković), Trošić (od 46 Nakić), Lovrić
Trener Biškup.
 
Vrbovec je odigrao odličnu utakmicu u Grabi s domaćom Trešnjevkom, predstavili su se u izvrsnom svjetlu u samom otvaranju utakmice nametnuli svoj stil igre i potpuno nadigrali domaćine. Mladi i omanji Bubnjar izvanredno je primio savršeno proigran od Domagoja Colarića, prebacio si na ljevicu gađa i pogađa suprotni kut nemoćnog Kranjeca koji se protegnuo onako velik bez učinka, udarac je bio savršeno precizan.
Nakon vodstva gosti su kontrolirali igru, a napadi Trešnjevke bili su potpuno bezopasni, ako izostavimo udarac Josipovića s distance pod gredu koji Zrinšćak vadi, lopta je dotaknula gredu i otišla u korner. Na odmor se otišlo s minimalnom prednošću gostiju.
 
Trener Biškup na početku drugog dijela uvodi u igru trojac, Colarić stariji, Slišković i Nakić i upravo su oni u furioznom startu radili dar-mar u šesnaestercu Trešnjevke, Kranjec je nešto spasio, greda se ispriječila i mitska rimska božica sretnog ishoda Fortuna bila je na strani domaćina. Uspjeli su domaćini sačuvati minimalan zaostatak do isteka devedesete minuta. I onda u drugoj minuti sučeve nadoknade vremena gosti su skrivili prekršaj za kazneni udarac, dogodilo se ono čemu su se domaćini nadali, a jedino se moglo dogoditi nešto nepredviđeno kao što je prekršaj u šesnaestercu jer jalovom igrom nisu uspjeli ugroziti gol Zrinšćaka. Josipović je bio siguran izvođač i Vrbovec u Grabi gubi dva boda.
 
- Umjesto da se veselimo i nosimo pobjedu s barem tri gola razlike, nama se dogodi da nismo zadovoljni bodom s gostovanja. Što smo sve ispromašivali, nije nas htio gol. Ne mogu ništa zamjeriti svojim dečkima, to su one utakmice koje odigraš odlično i na kraju budeš kažnjen, prokomentirao je Dražen Biškup nakon utakmice.
 
Upravu je Biškup, njegova momčad djeluje vrlo dobro, Vrbovec igra lijepo, napadački, pogotovo je to došlo do izražaja ulaskom Sliškovića i Josipa Colarića oni su turbo motori momčadi.
Jurčec nam se izgubio iz vidokruga pa nismo uspjeli čuti kako je on utakmicu proživio, vjerojatno je zadovoljan jedino rezultatom jer momčad Trešnjevke danas je u svim elementima nadigrana od gostiju iz Vrbovca. Bodovi iz Mača i ove utakmice zlata je vrijedan kapital, ali bojimo se ako uprava ne posegne za prinovama da ni iskusni Jurčec neće donijeti miran san u nastavku sezone. Za sada Fortuna prati crno-zelene, ali znamo kako ona zna biti hirovita i nije se dobro samo na nju oslanjati
Alpas