SportNews.hr

prava sportska priča

IO Trnja odobrio je ispisnicu Gudelju, naslijedit će ga Luka Savatović jedan od najtalentiranijih mlađih vratara u Zagrebu

Luka SavatovićLuka Savatović

IO Trnja na današnjoj sjednici dopustio je prelazak Maria Gudelja u Karlovac. Odluka je bila jednoglasna i znak zahvale za četiri uspješne godine koje je Gudelj proveo na vratima Trnja. Njega će naslijediti Luka Savatović, koji je kao zamjena na klupi bio Gudelju. Savatović je vratar juniora Trnja koji je svojim obranama skrenuo pozornost na sebe te ga smatraju među najvećim mladim vratarskim talentima u gradu Zagrebu.

- IO je jednoglasno odlučio da se Gudelju izda ispisnica i time odobrio njegov odlazak u Karlovac. Gudelj je uspješno četiri godine proveo na našim vratima, uvijek bio među najpouzdanijim našim igračima što je rezultiralo ovakvom odlukom članova IO. Zahvaljujemo se Gudelju i želimo mu sretan nastavak karijere u Karlovcu. Priliku će dobiti mladi Luka Savatović koji je bio zamjena Gudelju, a koji je na meti mnogih klubova, radi se o velikom vratarskom talentu, rekao nam je Jakov Sivrić predsjednik Trnja.

 

Alpas

PROMO

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room