SportNews.hr

prava sportska priča

Zbog dosuđena dva penala za Karlovac posljednje utakmice 20.kola u Maču sudac Komesar je zvijezda foruma i nogometnih portala, policija ga štitila. Mladost uzela bod Zagorcu, Trnje tri Ponikvama. Vrbovec opet izgubio.

Posljednjom utakmicom 20. kola u Maču i pobjedom Karlovca okončano je 20.kolo 3.HNL središte. Prema izvješću Cronogomet.com takvo neujednačeno suđenje nije dugo viđeno, Karlovčani jesu bili nešto konkretniji, no ovakvo suđenje je zaista bilo neugodno za gledati. Glavni sudac Komesar dosudio je dva udarca s bijele točke za goste u 35. i 85 minuti. Cvrtila je bio strijelac za Gaj u 76. Komesar je Mače napustio u pratnji policije.

Vodeći Zagorec s gostovanja iz Petrinje kod pretposljednje Mladosti vraća se s bodom nakon što je utakmica završila 1:1, te je počeo prosipati bodove čemu se nada Karlovac. Kurilovec i Segesta su također podijelili bodove rezultat je bio isti kao i u Petrinji 1:1. Što se događa s Vrbovcem koji je ostavio dobar dojam u pripremama, nakon vodstva na Ravnicama izgubio 2:1. Golijada u Grabi, Vrapče odnosi pobjedu 4:3, Trešnjevka je u hirovitom ritmu. Dugo Selo je konačno dočekalo pobjedu u nastavku, Bistra je stradala 3:1. Trnje nakon poraza od Maksimira s gostovanja kod fenjeraša Ponikvi vraća se s trobodom, Maksimir nastavlja pobjednički niz HAŠK je pao s minimalnih 1:0, a isti rezultat je bio i u Lučkom koje je s 1:0 pobijedilo Lukavec, Zornjak nije razvlašten on je kao dugogodišnji djelatnik kluba sa stažem od preko 30 godina u klubu, kao bivši predsjednik kluba i prijatelj kluba zaslužio članstvo u Izvršnom odboru kluba te je proglašen počasnim članom-savjetnikom s obzirom na zasluge u nogometu i NK Lučkom objasnio nam je u e-mailu predsjednik Lučev.

Alpas