SportNews.hr

prava sportska priča

Dugo Selo ne želi natrag braću Bubnjiće. Vrbovec angažirao Nakića, ali mu je bek Franić otišao u Trnje. Brdar, jedan od najboljih strijelaca svih 3. liga, napušta Krk. Smrekar i Poljak ostali u Zagorcu, Cerovec otišao, vratio se Marjanović

Kao i većina klubova Treće HNL zapad, Dugo Selo počinje pripreme u ponedjeljak. Trener Damir Biškup ne može više računati na Darojkovića koji je otišao u Kustošiju, na beka Leeja koji se vratio u Koreju, te na Jakova Drčića i vratara Antonija Demu koji je bio na posudbi iz Sesveta.
Da li ćete možda vratiti braću Bubnjiće koji su napustili Trnje?
-Svakako ih nećemo vratiti. Kako su otišli, nema smisla vraćati ih, kaže član Uprave Fintić.
Sportski direktor Vrbovca Denis Madžar ističe da su oni angažirali Luku Nakića strijelca iz Dubrave, a da im je otišao bek Luka Franić u Trnje. Nakić je za Dubravu jedina dva gola zabio u posljednjem jesenskom kolu u Kurilovcu i potom napustio klub.
-Njega smo doveli ciljano, Nedostajao nam je strijelac, objašnjava sportski direktor.
Da li se oporavio Josip Colarić?
-Njegova jagodična kost je dobro i u ponedjeljak će početi pripreme.
Robert Brdar najbolji strijelac Krka i jedan od najboljih strijelaca svih trećih liga kaže da je 90 posto sigurno da će napustiti klub. Brdar je zabio 12 golova i u zapadnoj skupini dijeli treće mjesto, na istoku bi i s tim učinkom bio prvi, a na jugu bi dijelio prvo mjesto.
-Mislim da ću u klub izvan Hrvatske. Želio bih tragom našeg vratara Berković koji je otišao u Prvu HNL i vjerujem da će u Interu braniti. Podjelom zapadne skupine treće lige Krk će dospjeti u skupinu gdje neće biti osobite kvalitete.
Kristijan Mitrečić, trener NK Zagorca, okupio je igrače na prvi sastanak danas, a pripreme će početi u ponedjeljak. Prvu probnu utakmicu odigrat će 19. siječnja u Kurilovcu.
Da li su vam ostali Smrekar i Poljak?
-Ostali su. Otišao je samo Cerovec u Koper. Pristupio je Marko Marjanović 33 godine, napadač koji je u nekoliko navrata već igrao u Zagorcu. Oporavio se i vratar Ranogajec, informira Mitrečić.
Alpas