SportNews.hr

prava sportska priča

Dubrava TK pobijedila Bjelovar i ostavila dojam da je najozbiljniji kandidat za 2. ligu

Foto: Djuka / Noćna utakmica na KlakiFoto: Djuka / Noćna utakmica na Klaki

Dubrava Tim Kabel u noćnoj utakmici bez kapetana El Saleha, Dine Kluka pobijedila je Bjelovar s 2:0. Strijelci su bili Katavić u prvom poluvremenu i Galić u drugom.

U prvom dijelu gledali smo odličan nogomet iako se radi o pripremnoj utakmici, a posebno je oduševila kombinatorika dubravaša koji su prezentirali nekoliko fantastičnih akcija kojima je samo nedostajao završni čin  "gol", a njega je bilo lakše zabiti nego promašiti. Novaci u momčadi Čolić koje došao iz Kurilovca i Tolić zadnje smo ga gledali u Lučkom dobro su se uklopili u momčad i bit će pojačanja.

Posebno nas je dojmilo kako igrači slijede zamisli i upute trenera Cvitanovića, kada "on podvikne "stisni" onda svi s posebnom energijom i agresijom krenu prema centru gdje osvajaju loptu i kreću u napad očito već uigranim kombinacijama. Užitak je bilo za gledati. U drugom poluvremenu Cvitanović je dao priliku i juniorima među kojima je i strijelac Galić, kakav je samo gol zabio. Po svemu viđenom Dubrava se najozbiljnije priprema za 2. ligu čemu u prilog govori da se pripremaju papiri za licencu kako se ne bi ponovio prošlogodišnji kiks.

Alpas