SportNews.hr

prava sportska priča

Dubrava TK - Zagorec 3:1, Međimurje - Zelina 6:1, Zagreb - Sesvete 1:3, Zadar - HAŠK 2:0, Trešnjevka - Bistra 0:1, Sesvetski Kraljevec - Jarun 1:1 U utorak odluka Dubrava ili Međimurje Markota dva za Sesvete. HAŠK: druga utakmica bez gola

Foto: Djuka / Zagreb - Sesvete, Markota gol za 0:1Foto: Djuka / Zagreb - Sesvete, Markota gol za 0:1
Paraćev memorijal je nastavljen drugim kolom u kojem je u A skupini Međimurje pobijedilo Zelinu sa 6:1 (2:0), a Dubrava TK momčad Zagorca sa 3:1 (1:1) pa će o prvom mjestu u A skupini u utorak u 15 sati odlučivati Dubrava TK i Međimurje. Golove za Dubravu postigli su Mudražija 2 i Hodak.
U nedjelju u B skupini Maksimir i Dugo Selo počet će u 13, a Kustošija i Vinogradar u 15,30 sati.
U Veslačkoj su odigrali Zagreb i Sesvete. Pobijedili su gosti s 3:1 (3:0) pogocima Markote 2 i Tolića.  Za Zagreb je zabio Bakari. To je u neku ruku bilo zagrijavanje Sesveta uoči susreta protiv Bjeličinog Dinama u nedjelju koji će dati priliku igračima koji nisu igrali protiv Istre. 
Ivan Markota (20) je zabio dva gola za Sesvete i pred njim se otvara lijepa zasad drugoligaška karijera. On je igrao u Neretvi, potom do 17. veljače 2017. u RNK Split, te do 19. siječnja 2018. u Dinamu II. Od 10. kolovoza prošle godine je član Sesveta.
-Možda budemo među top tri, s optimizmom je Markota najavio proljetnu polusezonu.
HAŠK je na gostovanju izgubio od Zadra 0:2 (0:0) na prirodnoj travi. Igrao je u relativno najboljem sastavu svih 90 minuta -  samo bez dvojice - ali je možda zabrinjavajuće da ni u prošloj utakmici s Lučkom ni danas nije pogodio mrežu.
Trener Grlić najavljuje novu jaku utakmicu: u utorak s Goricom.
Jarun je odigrao 1:1 u Sesvetskom Kraljevcu golom Hercigonje. Nije igrao Brčić.
Trešnjevka je na Pongračevom izgubila od Bistre (0:1) ali je trener Jurčec zadovoljan:
-Izgubili smo od momčadi iz višeg ranga, pogodili smo stativu, a i dosta smo se digli u odnosu na jesen.
Alpas