SportNews.hr

prava sportska priča

Po poluvrijeme svakome, prvo Trnju i Malekinušiću koji je zabio dva gola, drugo Mladosti iz Ždralova i Sabljiću koji se vratio poslije teške bolesti nakon dvije i pol godine i zabio

Foto: Djuka / Ivan Sabljić pobijedio leukemiju i u prvom nastupu nakon 2,5 godine zabio za MladostFoto: Djuka / Ivan Sabljić pobijedio leukemiju i u prvom nastupu nakon 2,5 godine zabio za Mladost

Trnje i Mladost iz Ždralova po lijepom sunčanom vremenu odigrali su sadržajnu utakmicu. Prvo poluvrijeme pripalo je Trnju s 4:0, a glavna zvijezda bio je Malekinušić s dva gola u 12' i 18' i asistencijom Šlogaru u 13' za 3:0, za 4:0 precizan je bio Kožića s bijele točke u 40'. Najbolji pojedinac prvog dijela Malekinušić posebno je skrenuo pozornost, nalazio se po cijelom terenu, pomagao je u obrani, probijao po boku, stvarao si prilike, dvije je iskoristio, bio je nezaustavljiv, zanimljivo je da je ovaj mladić izdanak Dinamove škole nogometa na svakoj dosadašnjoj pripremnoj utakmici Trnja zabio.

Nakon prvog dijela kako to obično biva u pripremnim utakmicama treneri su skoro izmijenili kompletne momčadi, pa se situacija na terenu promijenila Mladost je preuzela posjed i imala dominaciju. Još za vrijeme zagrijavanja jedan od igrača iz Ždralova dobacio nam je: "Nije ovo na terenu prva naša momčad, to smo mi". Upravo taj je u devedesetoj zabio prekrasnim lobom gol za konačnih 4:2, ime mu je Ivan Sabljić, a kako smo nakon utakmice doznali ovo mu je prva utakmica nakon što se posljednje dvije i pol godine borio protiv leukemije. Za Mladost strijelac je bio još i Kočiš iz 80'.

Kod Trnja u drugom dijelu igrao je Martinović, imao je jednu dobru priliku pucao je ravno u vratara, a mogao je i dodati Špišiću. Da nije bilo pauze od 4,5 mjeseca zbog ozljede sigurno bi ishod bio drugačiji.

Mladost iz Petrinje trenera Franje Pužina  koju je Trnje pobijedilo u prvoj pripremnoj utakmici danas je pobijedila  Špartu Elektru 7:2.

Alpas