SportNews.hr

prava sportska priča

Igor Cvitanović je otišao, Dubravu će u nedjelju na najvećom gradskom derbiju u Trnju voditi Darko Šantek, s pionirima pobjednik nad Dinamom. Roko Ivanović: Dubrava je ozbiljan klub. Cvitanović: Takav je bio dogovor

Iako su u Dubravi TK znali da trener Igor Cvitanović može otići, ako dobije prvoligaški angažman, njegov iznenadni odlazak u Istru 1961 ipak ih je stavio u neku vrstu izvanredne situacije. Posebice jer se nedjelju igra najveći zagrebački derbi Trnje - Dubrava TK.
-Istra je velika šansa za Cvitanovića, ponajprije što su tamo Španjolci, a Igor govori Španjolski. To je Prva HNL, pa i za Dubravu je neko priznanje, ali ipak mi smo ozbiljan klub, govori predsjednik Roko Ivanović, ne baš do kraja oduševljen.
Dubrava TK želi u Drugu HNL i Cvitanović je bio važan dio tog projekta. 
-Bio sam svjestan da će taj trenutak doći. Mi smo bili u dogovoru. Teško mi je ostaviti momčad, ali što je tu je, objašnjava Cvitanović
Tako će taj veliki derbi u nedjelju u Trnju, za koji se već dugo živi, proći bez vas?
-Mene sada čekaju drugi izazovi, Gorica i Inter.
Dubravu TK će u nedjelju voditi Darko Šantek, trener pionira  koji je prije nekoliko dana pobijedio Dinamo sa 3:0. On je već prije desetak godina vodio seniorski sastav.
Alpas