SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

Senzacionalni poraz Orijenta izazvao zaprepaštenje poslije utakmice u Dubravi. Koljanin dopredsjednik Orijenta: Nije istina da igrači "buše" trenera. Mitrečić Zagorec: Smrekar je zabio tri, a mogao je još dva. Hodak i Smrekar po 18.

Foto: Djuka / Koljanin dopredsjednik i glavni operativac i Mikac trener OriijentaFoto: Djuka / Koljanin dopredsjednik i glavni operativac i Mikac trener Oriijenta
Kada se poslije utakmice u Dubravi proširila vijest da je Zagorec na Krimeji pobijedio Orijent 1919 sa 5:0 svi su nekako ostali u čudu. Bilo je propitkivanja, je li to doista istina? Nitko nije sumnjao da Zagorec može pobijediti, ali baš sa 5:0!
Prvo smo o tome porazgovarali s najboljim igračem Filipom Hodakom. On je zabio tri gola i kako su uoči ovog kola Hodak i Smrekar dijelili drugo i treće mjesto sa po 15, Hodaka je zanimalo koliko je eventualno zabio Smrekar. Tada još nismo znali da je Smrekar zabio tri i da su ponovno izravnati.
Kasnije smo se čuli s trenerom Zagorca Kristijanom Mitrečićem koji je potvrdio da je i Smrekar postigao tri pogotka.
-Mogao je i pet. Nije realizirao kazneni udarac i jednom mu je vratar domaćih Herman poklonio loptu koju je bilo gotovo nemoguće promašiti. A ipak se dogodilo. Naš Perić je zabio iz kornera. Bili smo fantastični, zaključio je priču Mitrečić.
Dopredsjednik Orijenta Marinko Koljanin nije se javljao. Najbolji strijelac Vedran Gerc se javio, no rekao je da je u autu i da će se javiti večeras ili sutra ujutro. 
Prošle subote gledali smo poraz Orijenta 1919 u Gajnicama protiv Ponikvi. Bilo je nesreće, ali i nespretnosti pri izmjeni ozlijeđenog stopera Tadejevića, do tog trenutka najboljeg igrača. U tim minutama je i počeo pad momčadi sa Sušaka. Tadejević danas nije igrao, a nije branio ni Guliano Popović. Zamjena Herman je primio gol iz kornera.
I onda se dogodilo ono što smo čekali: javio se Koljanin. Odmah smo mu prenijeli špekulaciju  da igrači "buše" trenera Mikca i žele Butorovića.
-To nije istina, odlučno je demantirao Koljanin.
Kad smo mu prenijeli naš dojam od prošle subote u Ponikvama da trener Mikac ne stoji najbolje, Koljanin to nije demantirao.
-Nećemo vući ishitrene poteze. Predsjednik je u Kini i vraća se u četvrtak. Do tada se neće ništa dogoditi. Uostalom Orijent je dugoročni projekt. Želimo u Drugu HNL, no ne po svaku cijenu, iako ni ovo nije gotovo. Žao mi je naših navijača kojih je opet bilo 800 i prije svega respektiramo njih.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku