SportNews.hr

prava sportska priča

HEP - Najniže cijene električne energije za kućanstva! Korisničke aplikacije i druge pogodnosti.

Koljanin, dopredsjednik, privremeno na klupi Orijenta. Tražimo rješenje, bit ću trener samo u Poreču, kaže Koljanin. Zagorec zbog obnove travnjaka domaćin na HAŠK-u. U Zagorju nema licenciranog terena

Marinko Koljanin (61), dopredsjednik Orijenta 1919, vodit će s trenerske klupe svoj klub na prvenstvenoj utakmici u subotu u Poreču. Dosadšnji trener Marin Mikac razriješen je te uloge poslije 0:5 poraza protiv Zagorca na svom terenu. Koljanin je negdašnnji istaknuti igrač, među ostalim i četiri godine vratar Zagreba, bio je igrač i trener mnogih inozemnih klubova, suradnik Otte Barića i direktor NK Rijeke.
Je li  vaša nova uloga privremena ili trajnija?
-Bit ću na klupi samo u Poreču. Još nismo našli novo rješenje, pa s obzirom da imam licencu i iskustvo, povest ću momčad protiv Jadrana,. U četvrtak sam imao prvi trening, objašnjava Koljanin.
Orijent 1919 u borbi za drugo mjesto sada zaostaje za Dubravom TK šest bodova i još ima izgleda. To je važno zato jer, ako u Drugu HNL ne ide vodeći Vinogradar, to pravo stječe drugoplasirana momčad. Ne stječu ga dvije momčadi. To je bilo samo u sezoni 2017./18. kada se Druga HNL proširivala, ali svoje pravo nisu iskoristili Vinogradar i Opatija.
Iznenadio je podatak da svoju utakmicu kao domaćin  krapinski Zagorec protiv Maksimira igra na stadionu HAŠK-a u Zagrebu.
-Obnavljamo travnjak i koristimo činjenicu da poslije subotnje još dvije utakmice igramo izvan Krapine. Opet ćemo na svom terenu biti domaćini 13. travnja s Opatijom, informira tajnik Zagorca Šoštarić.
Pa zar u Zagorju nema terena na kojem biste mogli biti domaćini Maksimiru?
-Na žalost nema ni jednog licenciranog za 3. ligu, kaže tajnik.
 
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Alpas
HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku