SportNews.hr

prava sportska priča

Šantek Dubrava: Najveće nade Hodak i Marton su izmicale noge. Roko Ivanović: Naš je problem što imamo mekane dečke. Samo dvojica nisu bila loša. Bogolin Opatija: Naša najbolja igra. Orijentov treći poraz u nizu i gol razlika 0:8

Dubrava TK je izgubila u Opatiji (0:1), ali je s istim rezultatom i Orijent 1919 pobijeđen u Poreču pa je razlika na drugom mjestu i dalje šest bodova u korist zagrebačkog kluba. Momčadi sa Sušaka je ovo treći poraz u nizu s gol razlikom 0:8.
Dubrava se izgleda nije baš pokazala na Kantridi. Predsjednik Roko Ivanović je vrlo kritičan, a ni  trener Darko Šantek ne govori dobro, s tim da je on ipak nešto blaži.
Predsjednik kaže da su od desetorice osmorica igrala loše.
- Samo su El Saleh i Ljubanović zadovoljili. Ostali su se prestrašili. Naš je problem što imamo mekane dečke, ljuti se Roko.
-Ista meta, isto odstojanje. I dalje smo šest bodova u prednosti, pokušava donekle popraviti dojam trener.
Ali nastavlja:
Opatija je igrala agresivno, a naše najveće nade Hodak i Marton u neku ruku su izmicale noge. Mladi su, zaključuje Šantek.
S druge strane Opatijci su oduševljeni pobjedom.
-Ovo je bila naša dosad najbolja igra, kaže Baltazar Bogolin, napadač, sin trenera Bogolina. Gosti su imali samo jednu šansu preko Čolića. Mi pet-šest.
Orijent 1919, kandidat za drugo mjesto, ima poraznu statistiku u posljednja tri kola. Na klupu je sjeo dopredsjednik Marinko Koljanin, dok se ne odredi novi trener, poslije odlaska Mikca.
-Teško je kad se čupaš iz krize. Sreća te neće. Nismo zabili sa 11 m, a pogodili smo i prečku, prenosi dojmove poznati, a sada privremeni trener.
Sljedeći tjedan biste trebali riješiti pitanje trenera. Priča se da Milinović, nedugo trener HNK Gorice, nije pristao doći?
- Ne znam o tome, no nije on jedini kandidat.
Alpas