SportNews.hr

prava sportska priča

Dubravi osam bodova prednosti nad Orijentom, a Marton najtraženija "roba" ovog proljeća. Lovrić, trener Jaruna, unatoč četiri poraza u nizu, ostaje trener. Jarun će se pojačati ciljano za treće mjesto

Gdje god dođemo svi pitaju za Bornu Martona, 20-godišnjeg napadača Dubrave TK koji se uzdiže zajedno sa svojim klubom koji poslije pobjede u Novigradu (3:1) ima osam bodova prednosti ispred Orijenta 1919. Na Martonu je u Novigradu skrivljen 11-erac koji je Hodak pretvorio u gol, a spomenuti igrač je dodao i Džaferoviću za jedan od dva pogotka koje je taj dečko zabio na gostovanju.
Trenera Šanteka smo pitali za mišljenje o Martonu koji je zaista postao iznimno tražena "roba".
-Marton je doista veliki talent, ali s njim treba oprezno. Vidjeli smo da je u Opatiji bio zatajio. On je mlad i treba ga odgovarajuće usmjeravati.
Dubrava se iz Novigrada vraćala s pravom pjesmom.
-Pjevamo pa vas dobro i ne čujem, kazao je trener. Domaćini su nas lijepo primili i počastili. Hvala im.
Jarun je na Peščenici doživio četvrti poraz u nizu (1:2), a predstoji mu utakmica s Vinogradarom na domaćem terenu i gostovanje u Vrbovcu. Već tri uzastopna poraza su "uobičajena mjera" za otkaz treneru. Ali Danijel Lovrić ostaje.
-Još poslije poraza od Novigrada ja sam ponudio ostavku, ali su ju predsjednik Jolić i sportski direktor Ačkar odbili. Dogovorili smo se da ovo proljeće bude priprema za sljedeću sezonu u koju ćemo ući s ciljanim pojačanjima i namjerom da budemo treći.

Alpas