SportNews.hr

prava sportska priča

Treća pobjeda Trnja u nizu. Kožić je u izvrsnoj formi. Poslije dva gola Vinogradaru zabio je i dva Vrbovcu. Odlično je igrao i Muhar. Direktor Trnja Sivrić: Da smo drugi mi sigurno ne bismo odustali. Vrbovec pati zbog Jendriša

TRNJE - VRBOVEC 4:1 (1:1)
 
ZAGREB - Igralište u Trnju. Gledalaca: 300. Glavni sudac: Petrunić (Netretić) 7. Pomoćni suci: Novosel (Kapanje) i Jakovac. Četvrti sudac: Bujan (Guci Draganički).
 
Strijelci: 1:0 - Martinović (29), 1:1 - D. Colarić (37), 2:1 - Martinović (61), 3:1 - Kožić (70) 11 m, 4:1 - Kožić (82).
 
TRNJE: Gudelj 7,5, Jerbić 6,5, Marić 7, Vikario 6,5 (od 32. Franić 7), Radić 6,5, Muhar 8, Rilov 6,5, Kožić 8, Malekinušić 7, Knez 6 (od 60. Abramović 7), Martinović 7,5 (od 73. Gašparac 6,5). Trener Bračun 7,5.
 
VRBOVEC: Jurić 5,5, Vrtar 5,5, Pluščec 5,5, Petak 5,5, Malkoč 5,5, Ćosić 5,5, Dimović 5,5, Krizmanić 5,5, D. Colarić 6,5 (od 66. J. Colarić 5,5), Slišković 5,5, Nakić 6. Trener Bradić 5,5.
 
Ocjena utakmice 7.
Igrač dvoboja: Kožić (Trnje).
 
Trnju je ugodno sjela treća pobjeda u nizu. Još nedavno bila su tri uzastopna poraza, a sada  to nisu samo tri trijumfa za redom nego je među njima  i prošlo nedjeljna senzacija nad Vinogradarom u gostima.
Sada se vidi koliko je podbačaj u početku bio dalekosežan. Da ga nije bilo Trnje bi se borilo za drugo mjesto. Kakve su sada ambicije?
-Ako na kraju budemo drugi mi od Druge HNL sigurno nećemo odustati, našalio se direktor Sivrić iako je u toj šali bila i jedna istina. Ova o neodustajanju!
Trnje je počelo utakmicu bez kapetana i stopera Vukadina koji je vrlo važan igrač. Na stoperu je zaigrao Vikario, no njemu je u 30. minuti puknuo mišić i morao je biti otpremljen u bolnicu. Vrbovec je od početka krenuo napadački i bio je opasan, ali su loša intervencija vratara Jurića i spretnost Martinovića dovele domaće u prednost. Kad je izašao Vikario trebalo je Trnju izvjesno vrijeme za preslaganje i u tom je razdoblju Vrbovec izjednačio.
U drugom poluvremenu je Trnje potpuno dominiralo. Vrbovec je još bio pod dojmom teške ozljede svog vratara Filipa Jendriša u prošlo subotnjem susretu s Dugim Selom. Jendriš je i dalje u bolnici, a novi vratar Mijo Jurić nije bio uspješan. Osim sukrivnje kod prvog gola skrivio je i kazneni udarac.
-Slabo su nam igrali vezni igrači i krilni napadači, požalio se trener Vrbovca Tihomir Bradić.
Kad je dosuđen 11-erac očekivali smo da će pucati Martinović i zabiti hat-trick.
-Nisam bio predviđen za pucanje jer sam nedavno promašio, skrušeno je priznao Martinović.
Ali je loptu uzeo Kožić i zabio i potom je postigao još jedan gol, ukopno dva kao i prošle nedjelje u Vinogradaru i očito da je Kožić, glavni vezni igrač u izvrsnoj formi.
Ovaj put vezna linija je zaista funkcionirala jer je i Marko Muhar odigrao odlično i jedini što nije zabio.
-U srijedu nas čeka kup u Dubravi. Utakmica nam ne dolazi u najsretnijem trenutku, ali pokušat ćemo proći, poručio je trener Bračun.
Alpas