SportNews.hr

prava sportska priča

Medić i Madunović šetali su poslije utakmice sami po travnjaku u Veslačkoj i tko zna što im je bilo u glavi. Kurilovec je vratio Slunjskog, juniora Dinama koji je izgubio vjeru u nogomet poslije nesporazuma s trenerom Bišćanom u Rudešu

ZAGREB - KURILOVEC 0:3 (0:1)
 
ZAGREB - Igralište u Veslačkoj. Gledalaca: 120. Glavni sudac: Bezelj 6,5 (Pula). Pomoćni suci: Blažeković (Sisak) i Jušić (Kutina). Četvrti sudac: Starčević (Pula). Delegat: Tulić (Rijeka).
 
Strijelci: 0:1 - Rajić (43), 0:2 - Humeljak (72), 0:3 - Banović (89).
 
ZAGREB: Ševerdija 5,5, Tarić 5,5, Matej Bubnjić 6, Strunje 5,5, Prodani 6, Barišić 5,5, Filipović 5,5 (od 59. Badji  Bakary 5), Batarilo-Čerdić 6, Pejić 5,5, Marko Bubnjić 6, Lovro Medić 5,5. Trener Madunović 5,5.
 
KURILOVEC: Demo 6,5, Čurek 6, Čunčić 7, Rajić 7, Šarić 6,5, Krsnik 6, Matoš 6,5, Polovnjak 7, Humeljak 7 (od 86. Velić -), Slunjski 7 (od 72. Spudić 6,5), Sedlaček 6 (od 52. Banović 6,5). Trener Vidak 7.
 
Ocjena utakmice: 6,5.
Igrač dvoboja: Čunčić (Kurilovec).
 
Poslije utakmice odlučili smo pričekati Maksa Slunjskog, igrača zanimljive biografije kojemu su 22 godine koji je igrao za U17 i U19  sastave Dinama i koji se na određeno vrijeme razočarao u nogomet zbog nikoga drugoga nego, jednog od najboljih naših današnjih trenera, Igora Bišćana. Kurilovec ga je ove zime izvukao iz Sloge Križ kamo se razočaran bio sklonio. Nesporazum između Slunjskog i Bišćana dogodio u NK Rudešu baš u doba onog nezaboravnog pohoda u Prvu HNL s Bišćanom na čelu  u sezoni 2016./17.
-Bio sam se razočarao, poslije poraza od Zagreba i tretmana koji sam dobio. Ne krivim Bišćana. On je izvrstan trener. Iz Rudeša sam otišao u Sloveniju u Krku i došao do zaključka da je sve besmisleno. Vratio sam se u Križ. I sada sam u Kurilovcu.
Sada ste jedan od najboljih. Čujemo kako ni Gorica nije hladna prema vama?
-Ne znam to, ali svako zanimanje godi, odgovara Slunjski.
Kurilovec je uvjerljivim rezultatom porazio Zagreb u Veslačkoj. Čunčić je bio najbolji, a Povoljnjak, Humeljak i Slunjski ponajbolji.
-Čunčić je potpuno ukočio Lovru Medića, pohvalio je svog kapetana trener Vidak, kojega momčad igra izvrsno u proljetnom nastavku.
Dražen Medić i Dražen Madunović, najodgovorniji u NK Zagrebu, neraspoloženi  i nepričljivi otišli su poslije utakmice na igralište, na travnjak i šetali gore dolje. Što im je bilo u glavi nisu otkrili. Madunović je u prolazu tek rekao kako je Kurilovec bio bolji, ali da je prvi gol postigao iz zaleđa.
Zagreb je u teškoj situaciji, iako ne i u posve izgubljenoj. Budući je i Novigrad poražen na Peščenici, Zagreb i dalje zaostaje šest bodova. U četvrtak gostuje u Španskom koje je pobijedilo u Maksimiru i nije sasvim isključeno da iznenadi, dok Novigrad ugošćuje Vinogradar i to će za domaćina vjerojatno biti neizvediva zadaća. Zagreb 15. svibnja prima Novigrad, ali teško da će ga pobijediti sa 8:0. Ta činjenica je za Zagreb najteža. Ako bi  Novigrad i Zagreb na kraju imali jednak broj bodova trećeligaš bi ostao bolji iz međusobnih susreta, a to bi bio Novigrad. On je u prvom dvoboju trijumfirao sa 7:0.
Alpas